Pošiljka zadržana na carini

damo

Pripravnik
4. sep 2007
746
16
18
Ne razumem ljudi, ki si kupujejo ponaredke.:bonk:

To je tko kot če kupiš Dacio (pa ni nič narobe z njo) in daš pol BMW X5 znake gor, da se bo folk okoli videl da imaš X5...


Jaz sem sicer totalni analfabet za modo in pri meni "firme" ne služijo veliko. Ampak npr. če si kupim Merell čevlje, si jih zato, ker so se mi dokazali udobni in vzdžljivi, je..e se mi kaj si bojo mislili oni okoli mene. Prav tako, če si kupim superge v Hoferju.

Če so čevlji pač dragi, so dragi, če so mi vredni te cene, jih bom kupil, sicer ne. Ne pa da bicikl preoblečem v mečko, sam da se lahko frajerišem. Velja za vse artikle, ne sam za čevlje.

Če si pravi ded, je že to dost, ne rabiš nekih firm - čeveljčkov, torbic, trenirkic, avtekov.... Če si ded, si original ded, ne fejk.
 
  • Všeč mi je
Reactions: sad and Peror

BLABLABLA

Fizikalc
28. sep 2007
1.276
72
48
Lej pri men je pa takole....

100€ za čevle v življenju nisem dal (mogoče če sem 2 para kupil na enkrat).
Pri men bi teoretično blo čist možno, da bi kupu ene čevlje "hude" znamke za 50-60€, in se mi sanjal nebi, da je to kakršenkoli ponaredek. za 95% tahudih modnih znamk sploh še slišal nisem.
Torej, če se bi mi čevli zdeli fajn, potem zaradi mene namesto "Dolče & Skurbana" lahko piše tudi Čunga lunga, pa se nebi dost sekiral.
 

erikson

Guru
25. avg 2007
15.483
601
113