Porušili bodo Tovarno Rog (končno)

tomi

Guru
1. sep 2007
17.954
9.095
113
39
MB
Samo nekaj. A od vas, ki prehajate ze skoraj v jesen zivljenja ;) z mano vred nikoli nihce ne pomisli kako bi bilo fino imeti ukc na obrobju ljubljane. Kjer bi imeli dostop neposredno iz avtoceste, 2000 parkirnih mest in infrastrukturo razreda ene povprecne zasebne bolnisnice iz okrozja new york.

Ker kapitala je dovolj, zdravnikov in sester tudi.

A vam je normalno cakati na urgenci za zlom roke, tko 5-7 ur? Na operacijo ingvinalne kile eno leto,... Samo vprasam, ker teh iger in kruha nedokoncanih projektov ala stozice, btc, plecnikov stadion imamo pocasi dosti.

ne sodi v to temo, ampak tak zdravstveni sistem smo si zavedno izbrali.

dostopen, poceni, ni pa dober.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Guinness

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.783
1.460
113
42
Bili so, pa potem se rogovci niso držali in je potem bil razlog da je mol dostopil od svojega dela dogovora. Mislim da je celo Zoki prišel ponoči kontrolirati ali tam res ne spi nihče. Pa nekaj se je šlo o pridobitni dejavnosti - ker so pobirali vstopnine pa preprodajali pivo iz trgovine.

Skratka, Turška limonada. Lahko bi se rogovci zavedali, da nimajo pravne podlage tam biti in iztržiti čim več kar lahko iz situacije. Situacija z Argo in Inde jih ni nič izučila in sedaj so ostali brez vsega. So se pa raje šli anarhiste in politkolesarje. Populisti iz Levice pa sedaj tulijo v rog, čeprav so prej imeli desetletje časa da bi kaj pomagali ali uredili.
Bili so pogovori ja . taki da Jankovič veliko obljubljal pa bluzil.
 

Vadim

Guru
2. jul 2020
3.919
5.085
113
Violeti pa dogaja:

Za vse, ki podpirate nasilje v avtonomni coni Rog in zagovarjate neoliberalno mantro o "lastnini, ki pripada lastniku", naj pojasnim osnovni nesporazum. Rog je v lasti mesta in ne Jankovića osebno in mesto smo mi VSI, ki živimo in delamo v njem. Ker pa je to obenem tudi glavno mesto države, je Rog v lasti prav vseh državljanov, odprt prostor, kamor vstopajo vsi, ki nimajo dovolj denarja za predraga stanovanja in kulturne prireditve v prestolnici. Tudi ti imajo pravico do življenja, združevanja in ustvarjanja! "Najlepše mesto" ni samo razglednica za petične turiste, ampak je naš življenski prostor ! Mesto, kjer namesto infrastrukture rastejo nakupovalna središča, namesto dreves, beton, namesto stanovanj za mlade družine pa ogromni hoteli, zgrajeni z opranim denarjem sumljivega izvora. Mesto, kjer varnostniki in policaji pretepajo meščane, namesto, da bi jih varovali. Zoran Janković, to NI najlepše mesto, to mesto je sprivatizirano, tako, kot država! Včeraj se je "rdeči" župan razkril. S pomočjo Hojsa in neonacijev je šel nad meščane. Tega madeža ne opere NIKOLI.
 
  • Haha
Reactions: sixpower

tomi

Guru
1. sep 2007
17.954
9.095
113
39
MB
Sukićeva isto blodila po tvju ...

to so izvoljeni poslanci, let that sink in.
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.783
1.460
113
42
Izvoljeni poslanci so bili tudi razni Ruplji pa taki. Če slučajno se ti ni vse *sinkalo in*
 

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.015
4.933
113
Nuku`Alofa
ne sodi v to temo, ampak tak zdravstveni sistem smo si zavedno izbrali.

dostopen, poceni, ni pa dober.

Dostopen - ni, poglej seznam čakalnih dob

Poceni - ni, poglej prvih 100 plačnikov dohodnine v državi - 90 je zdravnikov

Dober pa tudi ni.

Uporaben je edino za kanaliziranje denarja v nekaj zasebnih žepov.