Popularno je biti LGBT

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
Kva sprašuješ, če že véš.

Ne skrbi, jaz vem da je to duševna bolezen in da je to moderno biti in na tak način izstopati
Problem je ker so se namnožili kot paraziti in pred njimi nimaš miru.
Dosti prijateljev in znancev mi jamra da so sami, a ne zavedajo se da je že vsaka tretja lezbijka in da jim tipi kateri niso bogati ne odgovarjajo, za prijatelja pa te bo vzela samo če si topli. Hetero bomo počasi izumrli.

• Haha
Reactions: cvetka2 in aljoman

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
In kaj ti je tu čudnega?
A misliš da so legebitrovci čisti v vseh pogledih?
Nič novega.

Včasih tega ni bilo toliko, ali pa se je bolj skrivalo... kaj vem. Kakorkoli že, niso mi všeč. V vojski, 1986, je bil en model... vsako priložnost je izkoristil, da je koga potrepljal... ali po ramenu, po riti,... hec, smo mislili. Smo se zvečer že spravljali spat, v pižamah, pride od zadaj in me prime in uščipne v bradavico... ga odrinem, pa spet sili vame.. me prime za rit... tega se še spomnim, kaj je bilo vmes ne vem... vem, da se mi je stemnilo, ko sem se zavedel, pa je na hrbtu ležal na tleh, mene pa vlekli stran in mi jemali nož od jedilnega pribora stran... seveda je nekdo javil dežurnemu oficirju, ki je pridrvel... nož so skrili stran... Ja, seveda so me odpeljali v pritvor, kaj se imam za pretepati.. na raportu pri podpukovniku sem bil zaradi pretepa, sem pač povedal, da me je otipaval,.. on se je branil da ni bilo nič... Dva dni sem bil brez vezalk, na obroke v pratnji vojne policije.. jebi ga. Kar je pa najbolj zanimivo, se je čez dober teden pokazalo, kaj je na stvari. Na skupnem tuširanju, je -prav filmsko, Demirju padlo milo, Ukić pa mu ga je elegantno vstavil... tistega krika ne bom pozabil, kot ranjena žival... V glavnem, Demirja so odpeljali v stacionar, Ukiča pa Vojna policija... nikoli več ju nismo videli.
to bi bilo neki za ex ministra simčija

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
To velja za tistega kateri je brez nje in podpira omenjeno gibanje oziroma živi v iluziji.

Legebitrovko bi se dalo pozdraviti, samo lobijem ni v interesu.

• Haha
Reactions: aljoman

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.272
-707
113
150.000.000 km away
Mah, ni se treba preveč spuščat v to zadevo. Homoseksualnost kot taka ni niti prepovedana, niti to ni kaka wau novica. Pač nekateri moški mimajo raje moške, ženske pa ženske. Nič takega. Zato se tudi ni treba ukvarjat s tem, kdo je in kdo ni homoseksualec. Pač vsakemu svoje, kot mu paše. Nimam nekega negativnega mnenja o tem.
Osebno imam le težavo z dojemanjem teh LGTB+ dogodkov, ki potekajo vsako leto. Do tega pa imam strogo odklonilni odnos.

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
Kaj se Legebitrovski dogodki dogajajo že v tvoji vasi?
Poglej pri Hoferju na Lavrici, občina Škofljica, imaš že mavrični vrtec in OŠ. Bolano.

• Haha
Reactions: aljoman

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.272
-707
113
150.000.000 km away
4.png

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.383
4.892
113
Mah, ni se treba preveč spuščat v to zadevo. Homoseksualnost kot taka ni niti prepovedana, niti to ni kaka wau novica. Pač nekateri moški mimajo raje moške, ženske pa ženske. Nič takega. Zato se tudi ni treba ukvarjat s tem, kdo je in kdo ni homoseksualec. Pač vsakemu svoje, kot mu paše. Nimam nekega negativnega mnenja o tem.
Osebno imam le težavo z dojemanjem teh LGTB+ dogodkov, ki potekajo vsako leto. Do tega pa imam strogo odklonilni odnos.
Veliko "homoseksualnosti" sploh ni tista prava "seksualna" homoseksualnost, ampak pač dejstvo, da se moderni moški in ženske niso več pripravljeni (toliko) podrejati partnerju, kar je osnova v patri ali matriarhatu. Od kar se javno razlaga da smo moški z Marsa in ženske z Venere, je jasno, da se marsovci med sabo bolje razumejo, prav tako pa venerjanke.
Torej po moje, je veliko tega iz preproste komotnosti in tega da te istospolni partner pač "bolj šteka", kot zahebana baba ali ded!

Ima mafija en tak primeren izraz: don't touch us, and we will don't touch you. Ali v mojem prostem primeru v zvezi z LGBTQXYZHJDD - ne vsiljujete se mi (in mojim domačim) in mi dajte mir, pa me ne motite.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
Zanimivo razmišljanje in zapis.

Zoki pa vesel ker mu je uspelo preko njega pobrati LOVE za certifikate podjetij ;)

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.805
9.039
113
Kaj izberete, ko imate na voljo:
- nič
- žensko
- enega Sabyja

V minus ženskam štejem, da so ene tok lene, da ne pogledajo in slišijo preko Sabyjev, ki jih je resda vedno več, so ektremno glasni in preglasijo normalne tipe, da izpade, kot da jih ni več nikjer. Tako iz enačbe dajo spremenljivko, ki se ji reče en normalen dečko, pa bi najbrž večina izbrala to. Ostalo gre po vrstnem redu, zgoraj napisano. Tako da zadnji napisani bo skoraj vedno izvisel. LGBTQXYZ +/- gor ali pa dol...

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
Tu ni matematike, ampak samo računica kaj je multikulturno in kaj monokulturno. Ko že mene omenjaš sem star slovan in odpadem. Če bi pa bil bogat ali pa bil legebitrovec, vegan in ostalo pa bi bil takoj zanimiv.