torej si pozitiven pa ne okuzen?Virus lahko trosi že nekaj ur po testiranju.
Test ne pove, a okužen ali ne.
Test pove, ali ima na nosni sluznici v trenutku odvzema dovolj virusa za pozitiven test ali ne.
ves kaj vse bi LAHKO..ti bi tudi lahko bil doktor pa nisi..verjetno majo vsi testirani po 2 urah že dovolj bacilov..
Lahko. Lahko si pa tudi okužen in negativen.torej si pozitiven pa ne okuzen?
Izvrstno sklepanje, ki kaže na popolno odsotnost razumevanja temetorej si pozitiven pa ne okuzen?

Kakorkoli, dorasel debati ali ne, Js še vedno mislim, da je nekdo na frišno testiran bolj verjetno zdrav, kot nekdo, ki je cepljen pred pol leta, in mu cepivo že zdavnaj ne drži več, se pa lahko giblje vsepovsod.mirsi, nisi dorasel resne debate, spet si natrosil kup neumnosti, ne da sem mi še 6-tič limat grafov in podatkov, ki govorijo o tem da so tvoje trditve napačne
OK, sam da ne boš glasen, ko bodo uvedli 3. dozo za cepljene z AZ pred pol leta. Ker to se bo zgodilo, sam mene to niti ne bo tangiralo, tebe pa tudi ne. Tko da bi lahko s tem že nehal počas.Kakorkoli, dorasel debati ali ne, Js še vedno mislim, da je nekdo na frišno testiran bolj verjetno zdrav, kot nekdo, ki je cepljen pred pol leta, in mu cepivo že zdavnaj ne drži več, se pa lahko giblje vsepovsod.
So pa mnenja lahko različna.
Da se ponovim...Razumem, P status, ki ga pridobis na podlagi pozitivnega PCR testa je bolj tako tako.

Saj so 3. dozo že uvedli, in ne samo za cepljene z AZ ampak tudi s Pfizerjem. Se bo pa res kmalu tudi zgodilo, da bo 2x cepljenim po določenem času pretekel status cepljenega s pct pogojem.OK, sam da ne boš glasen, ko bodo uvedli 3. dozo za cepljene z AZ pred pol leta. Ker to se bo zgodilo, sam mene to niti ne bo tangiralo, tebe pa tudi ne. Tko da bi lahko s tem že nehal počas.
No, o PCT statusu in 3. dozi govorim, sej si menda dojel. Kot rečeno me ne tangira, tebe pa tudi ne.Saj so 3. dozo že uvedli, in ne samo za cepljene z AZ ampak tudi s Pfizerjem. Se bo pa res kmalu tudi zgodilo, da bo 2x cepljenim po določenem času pretekel status cepljenega s pct pogojem.