Policija

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.441
19.194
113
Samo ata lahk sam kaj naredi
kiss-cut-stickers-white-5.5x5.5-default-66ce1b2437b31_1600x.jpg

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
341
152
43
Trener je spal tudi z mladoletnicami. Spet. Kot tisti v Tomačevem.
In kako se je končalo na Lopati s Fabjanom?
Za vse ateje ki se krohotate pod mojimi objavami. Kam in h komu pošiljate hčerke na treninge?

• Haha
Reactions: Matey

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
341
152
43
  • Všeč mi je
Reactions: sajkek

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.150
1.074
113
Po njenih navedbah jo je nato kontaktiral oče Robija Skaze in ji sporočil, da bo konja dobila takoj, če umakne ovadbo. Na to ni pristala. Po več sporočilih je zagrozila, »da bom policiji prijavila še krajo konja. Naslednji dan so me kontaktirali in mi povedali, kam lahko pridem po konja,« pravi.
Očka in njegov 44-letni sinko. :bonk:

Bi rekel, da ima malega cucka, da se mora z mladoletnica pentljat. :evil:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.982
7.012
113
blizu močvirne prestolnice
Ne vem zakaj ne tolčeš muslimane in cigane kjer vsak dan izvajajo spolno nasilje nad otroki? Ja del klera se je tudi pregrešil in vsak tak bi moral ostati brez jajc ampak muslimani in cigoti to non stop prakticirajo pa ni nikjer pisalo da je frooodo kakšnega s kolom. Še celo podpira jih

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
341
152
43
Ne vem zakaj ne tolčeš muslimane in cigane kjer vsak dan izvajajo spolno nasilje nad otroki? Ja del klera se je tudi pregrešil in vsak tak bi moral ostati brez jajc ampak muslimani in cigoti to non stop prakticirajo pa ni nikjer pisalo da je frooodo kakšnega s kolom. Še celo podpira jih
Prosim? Daj preberi prosim za sabo kaj si napisal. Še duhovnike si vtaknil sam noter, pa jih sploh nihče ne omenja.Si sploh bral o čem se pogovarjamo?

• Haha
Reactions: Kamele0N

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.613
6.225
113
Operiram s tem, kar piše v medijih. Punce bi naj šle bolj ali manj "prostovoljno" z njim, ker so jim bile obljubljene ugodnosti. Važno je, kake vrednote dobijo naši otroci. Nobena kariera, noben uspeh ni vreden nečesa. Če bi bilo to zavedanje v vseh mladih za kar morajo poskrbeti starši, bi imeli taki plenilci presneto malo možnosti za uspeh. Žal pa je tako, da starši preko otrok izživljajo svoje frustracije in dajejo otrokom vtis, da je važen samo uspeh, ne glede na žrtve na tej poti.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in luciano

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.514
14.956
113
ja ja sicer je res, polnoletne in zivijo punce v obleki, ampak dejstvo da je ded izkoristil guzvo in naivnost..zatorej bi bila na mestu eno potapljanje jajc v krop. To samo.
Glede na napisano, je zadevo fural sistematično, ne pač slučajno ker bi mu ena ali dve bile všeč. Tu je catch. Fural je grdo igro, zato je prav, da se mu grdo zgodi. Prav bi sicer bilo, da bi se punce zbrale, zasedo, pa nož v roke..En luštn film je bil na to temo. :evil:

• Wow
Reactions: Rekreacija

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.613
6.225
113
Zmeraj je uganka, kako lahko to nekomu dalj časa uspeva.
Punce so se očitno borile za svoje pozicije v "konjski" hierarhiji in jih je zato lahko izkoriščal. Iluzorno je, da bi se povezale in branile dostojanstvo vseh. Sedaj že mogoče, prej pa nikakor. Žal gre za vprašanje napačnih vrednot v življenju in ded je to spretno izkoristil.
Malce poznam to sceno preko mladostnika v drugem klubu. Iti na tekmo je hudo draga reč proti nekomu, ki gre denimo na košarkarsko tekmo, ker je treba prestaviti konja. Običajno ne samo za nekaj ur, ker bo konj preveč pod stresom. Lahko pa se zgodi, da ima klub interes, da konj gre na tekmo. Potem so stroški za tekmovalca precej sprejemljivejši. Že s tem je ded lahko držal v šahu tiste, ki jim je bilo to bolj pomembno od nekih drugih vrednot.

• Všeč mi je

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.150
1.074
113
Zmeraj je uganka, kako lahko to nekomu dalj časa uspeva.
Punce so se očitno borile za svoje pozicije v "konjski" hierarhiji in jih je zato lahko izkoriščal. Iluzorno je, da bi se povezale in branile dostojanstvo vseh. Sedaj že mogoče, prej pa nikakor. Žal gre za vprašanje napačnih vrednot v življenju in ded je to spretno izkoristil.
Malce poznam to sceno preko mladostnika v drugem klubu. Iti na tekmo je hudo draga reč proti nekomu, ki gre denimo na košarkarsko tekmo, ker je treba prestaviti konja. Običajno ne samo za nekaj ur, ker bo konj preveč pod stresom. Lahko pa se zgodi, da ima klub interes, da konj gre na tekmo. Potem so stroški za tekmovalca precej sprejemljivejši. Že s tem je ded lahko držal v šahu tiste, ki jim je bilo to bolj pomembno od nekih drugih vrednot.
Ne zagovarjal prasca.
Seveda je lahko katera tudi izkoristila priliko.
A v člankih lepo napisano, da se je začelo z mladoletnimi. Koliko ne bomo nikdar izvedli, pri takšnih množici jih je 100% nekaj, ki bodo rajši ostale tiho.

Sodno je to:
174. člen KZ-1 (Kršitev spolne nedotakljivosti z zlorabo položaja).
Pravilno, bi bilo jajca proč.

Tisto, da so snemanje v garderobi pometli pod preprogo je pa tudi za koga povprašat po zdravju.

Četudi je bil predlog umaknjen, bi morali Policaji že po uradni dolžnosti dati na tožilstvo prijava suma nedovoljenega snemanja mladoletnic.

• Všeč mi je