Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.771
8.170
113
Sam res. Tip je en alter guru. Sploh pa če pozna direktorja in mu je ta obljubil klimo, pol pa sploh...
Ne vem zakaj cinizem… en politicni agitator je napisal neresnico da sedim v klimatizirani pisarni, jaz pa sem napisal da to ne drzi, kljub temu da je bila (klima namrec) obljubljena s strani generalnega direktorja nastavljenega s strani njihove stranke.

upam da tudi ti poznas direktorja v podjetju kjer delas (pa magari sam sebe ce si s.p. al pa v lastnem d.o.o.)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.765
5.356
113
Zanimivo, da si Policija kot organizacija lahko privošči, da ljudje naredijo manj kot bi lahko, ker ne uredi pisarn. Storilnost večine zaposlenih gotovo ni ista. Ko je Tomos še bil kolikor toliko resno podjetje, sem tam nekaj svetoval. Poleti, v pisarnah je bilo okoli enajstih že hudičevo vroče. Zaposleni bi kar prekinili in šli domov, jaz pa sem se pripeljal 200 km daleč. Ampak to ni problem, bodo še enkrat plačali, da pridem ... Če so dva meseca delali tako, bi se klima v enem letu pokrila.

• Všeč mi je
Reactions: tony

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.720
10.068
113
Zate velja enako, kot za dežurne trole na Trstenjakovi -upam samo, da tole pišeš iz kakšne lepo ohlajene sobe na PP, odkoder se greš analize in stanje vodstva Policije, državnih razmer in koalicije strank, ki sestavljajo vlado.
Za razliko od dežurnih trolov na Trstenjakovi on ve o čem govori. V primeru vašga fanta od Tince dežurni troli sploh potrebni niso, ker take kozle strelja, da je že kr mal tragikomično.

• Všeč mi je
Reactions: nacek

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
518
-3.487
28
No, pa da podam še eno pozitivno izkušnjo glede dela Policije na recimo nižjem nivoju, da ne bo samo pljuvanje- nekaj časa nazaj sem po večdnevnem opazovanju neke zelo nevarne malomarnosti, kar se tiče prometa, zaman čakal na ukrepanje s strani pristojnih služb. Zato sem kot občan podal prijavo na PP , kjer so dežurni in patrulja zadevo očitno vzeli zelo resno, ker je bila problematika sanirana v roku 24h, pa to ni bila to neka zanemarljiva stvar.

Moram poudariti, da se ukrepanje ni zgodilo zato, ker sem "svobodnjak" in sem z določenimi ministri in drugimi na "ti", (seveda omenjeni policisti s te PP tega sploh ne vedo in to je tudi prav), ampak mogoče zaradi spremenjenega odnosa velike večine pripadnikov tega organa v zadnjem času (sploh v času sedanje vlade) do dela in poslanstva, ki ga naj bi opravljali...

• Haha
Reactions: Pepe

netko

Guru
25. jul 2007
7.131
2.452
113
ja trenutna vlada in še posebej njen notranji minister so pa res vzrok, da so policaji in drugi uslužbenci notranjega ministrstva v kratkem času korenito spremenili svoj odnos...

• Všeč mi je
Reactions: nacek

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.409
1.429
113
Zanimivo, da si Policija kot organizacija lahko privošči, da ljudje naredijo manj kot bi lahko, ker ne uredi pisarn. Storilnost večine zaposlenih gotovo ni ista. Ko je Tomos še bil kolikor toliko resno podjetje, sem tam nekaj svetoval. Poleti, v pisarnah je bilo okoli enajstih že hudičevo vroče. Zaposleni bi kar prekinili in šli domov, jaz pa sem se pripeljal 200 km daleč. Ampak to ni problem, bodo še enkrat plačali, da pridem ... Če so dva meseca delali tako, bi se klima v enem letu pokrila.
Si se kdaj vprašal če ni to načrtno ?
Da delo otežijo še tistemu, ki se mu mogoče da delati nekje v skladu z tistim črnilom na papirju.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
518
-3.487
28
Si se kdaj vprašal če ni to načrtno ?
Da delo otežijo še tistemu, ki se mu mogoče da delati nekje v skladu z tistim črnilom na papirju.
Sicer to presega "zmogljivost"tega portala, pa naj bo - da, lahko tako rečemo, takim, ki načrtno blokirajo, zavirajo, rušijo delo nekih institucij, celo vlade in končno države, seveda preko prikritih, nelegalnih mehanizmov, se reče "nastavljenci, krti, peta kolona" ipd.
Recimo, da je to to, ostalo si pa lahko mislite po svoje.