Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.768
8.165
113
Sam res. Tip je en alter guru. Sploh pa če pozna direktorja in mu je ta obljubil klimo, pol pa sploh...
Ne vem zakaj cinizem… en politicni agitator je napisal neresnico da sedim v klimatizirani pisarni, jaz pa sem napisal da to ne drzi, kljub temu da je bila (klima namrec) obljubljena s strani generalnega direktorja nastavljenega s strani njihove stranke.

upam da tudi ti poznas direktorja v podjetju kjer delas (pa magari sam sebe ce si s.p. al pa v lastnem d.o.o.)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.764
5.355
113
Zanimivo, da si Policija kot organizacija lahko privošči, da ljudje naredijo manj kot bi lahko, ker ne uredi pisarn. Storilnost večine zaposlenih gotovo ni ista. Ko je Tomos še bil kolikor toliko resno podjetje, sem tam nekaj svetoval. Poleti, v pisarnah je bilo okoli enajstih že hudičevo vroče. Zaposleni bi kar prekinili in šli domov, jaz pa sem se pripeljal 200 km daleč. Ampak to ni problem, bodo še enkrat plačali, da pridem ... Če so dva meseca delali tako, bi se klima v enem letu pokrila.

• Všeč mi je
Reactions: tony

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.718
10.066
113
Zate velja enako, kot za dežurne trole na Trstenjakovi -upam samo, da tole pišeš iz kakšne lepo ohlajene sobe na PP, odkoder se greš analize in stanje vodstva Policije, državnih razmer in koalicije strank, ki sestavljajo vlado.
Za razliko od dežurnih trolov na Trstenjakovi on ve o čem govori. V primeru vašga fanta od Tince dežurni troli sploh potrebni niso, ker take kozle strelja, da je že kr mal tragikomično.