Policija

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.129
5.122
113

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in 8888

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.760
8.153
113
Medij je irelevanten. Pokljukar je nesposobnez ki sploh nikoli ne bi smel bit minister. Afer mu ne zmanjka pa v resnici sploh nima zaostrenih varnostnih razmer. Se folk iz svobode pove da je dec tok nesposoben da ga je brezveze karkoli vprasat al pa se menit ker ni efekta. Tezava koalicije je samo to da v resnici nimajo menjave zanj. Sicer bi ga ze Golob zamenjal.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
509
-3.430
28
Medij je irelevanten. Pokljukar je nesposobnez ki sploh nikoli ne bi smel bit minister. Afer mu ne zmanjka pa v resnici sploh nima zaostrenih varnostnih razmer. Se folk iz svobode pove da je dec tok nesposoben da ga je brezveze karkoli vprasat al pa se menit ker ni efekta. Tezava koalicije je samo to da v resnici nimajo menjave zanj. Sicer bi ga ze Golob zamenjal.
Zate velja enako, kot za dežurne trole na Trstenjakovi -upam samo, da tole pišeš iz kakšne lepo ohlajene sobe na PP, odkoder se greš analize in stanje vodstva Policije, državnih razmer in koalicije strank, ki sestavljajo vlado.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.760
8.153
113
Zate velja enako, kot za dežurne trole na Trstenjakovi -upam samo, da tole pišeš iz kakšne lepo ohlajene sobe na PP, odkoder se greš analize in stanje vodstva Policije, državnih razmer in koalicije strank, ki sestavljajo vlado.
Zal zaradi vodstva iz stranke ki ji pripadas, v pisarni nimam klime kljub osebni obljubi Damjana Petrica. Baje bo takoj samo napisat mu je treba. Je dobil pisno pa klime ni. Se dobro da nisem veliko v pisarni. In ja tako blizu vodstvu sem da ga komot komentiram. Ti pa sanjaj v la-la landu do streznitve na volitvah.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
509
-3.430
28
Zal zaradi vodstva iz stranke ki ji pripadas, v pisarni nimam klime kljub osebni obljubi Damjana Petrica. Baje bo takoj samo napisat mu je treba. Je dobil pisno pa klime ni. Se dobro da nisem veliko v pisarni. In ja tako blizu vodstvu sem da ga komot komentiram. Ti pa sanjaj v la-la landu do streznitve na volitvah.
Zakaj se pa nisi pobrigal za klimo v prejšnjih letih službovanja? Hojs bi ti jo gotovo osebno zmontiral, saj je od foha, kot pravijo.
Mogoče (natolcujem) pa ta "Petrič " domneva, da si je ne "zaslužiš"? bog ve, kaj imate "vodstveni" tam po PP med seboj...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.717
17.107
113
Zakaj se pa nisi pobrigal za klimo v prejšnjih letih službovanja? Hojs bi ti jo gotovo osebno zmontiral, saj je od foha, kot pravijo.
Mogoče (natolcujem) pa ta "Petrič " domneva, da si je ne "zaslužiš"? bog ve, kaj imate "vodstveni" tam po PP med seboj...
Daj raje obrazloži zakaj se tako pogosto dogaja, da svobodnjaki ne realizirate danih obljub namesto meglenja s preteklostjo, ki z aktualno dano obljubo nima prav nobene veze. Se vsi tako zelo zgledujete po alfa svobodnjaku in njegovemu rednemu požiranju danih besed ali je problem kje drugje?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.760
8.153
113
Ti 99% casa natolcujes tako da ni potrebe po posebnem poudarjanju tega.

Pod ministrom Hojsom (o katerem sem veliko pisal in se zdalec ne pozitivno (zaradi cesar sem bil s strani radikalnih desnicarjev na forumu obtozen marsicesa)) sem delal na drugem delovnem mestu kjer je bila klima.

lepo pa da si mnenja da je “ta petric” vodstveni na PP… na PP ga ni ze 25 let, sedaj pa je GDP (vi ste ga postavili, kar noro da ne sledis). In sam nisem na PP ze vec kot 10 let.

natolcuj dalje… ker prvo natolcevanje je bilo da v klimatizirani pisarni sedim.