danes let sem bil star ko sem se naučil da je 1,76 % dobiček "velki dobiček"
hjebemu mater kje vas najdejo.
ne zastopim kako lahko karavan traktorjev škodi Petrolu ali koristi ljudem?Najbrž bi ena "mini" karavana traktorjev iz Spodnje pripizdine, ki gre tankat u center Lj. nucala?
150 mio za RTV so pa velki dnarji anede?danes let sem bil star ko sem se naučil da je 1,76 % dobiček "velki dobiček"
res jene zastopim kako lahko karavan traktorjev škodi Petrolu ali koristi ljudem?
Delati zastoj za vsakodnevne ljudi... kako to pomaga?
So ja v kolikor se jih počrpa iz proračuna kljub temu, da se jih dejansko ne potrebuje toliko in bi zadeva lahko povsem OK delovala z manj. V tem primeru ne samo da so to velki ampak so kar prevelki dnarji.150 mio za RTV so pa velki dnarji anede?
Lahko pa pomaga narodu da na volitvah stranke te vlade posljejo na smetisce zgodovine… zacela je vlada…ne zastopim kako lahko karavan traktorjev škodi Petrolu ali koristi ljudem?
Je zoki prepovedal vstop traktorjem v Ljne zastopim kako lahko karavan traktorjev škodi Petrolu ali koristi ljudem?
Tu daleč da bi imeli izgubo, včasih je v prime time kar vrsta. Odprti od zgodnjega jutra do večera. Pa pomojem eni redkih "franšizerjev" ki so sami petrolu plačal da so dobil njihovo ročko.