Planet Janša

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.690
5.186
113
A je Vodja končno le pogruntal, da je zanj najbolje če tiho sedi v kotu in ne reče ničesar, ter počaka da se vsakokratna vlada sama ustreli v koleno...

... in glavo, kar jim gre neverjetno dobro.
Jaszt sem pod "depolitizacijo" razumel strašenje z Janšo....

Zdaj vas bodo vsakodnevno do volitev pumpali z Janša to Janša ono.....da boste potem že na robu živčnega zloma in boste lažje obkrožili"nov" obraz.....!

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.544
586
113
Jaszt sem pod "depolitizacijo" razumel strašenje z Janšo....

Zdaj vas bodo vsakodnevno do volitev pumpali z Janša to Janša ono.....da boste potem že na robu živčnega zloma in boste lažje obkrožili"nov" obraz.....!
Važno da vi stalno stojite v istem sranju in upate na bolje. Saj razumem, če si dolgo smradu izpostavljen se nanj navadiš.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.553
2.097
113
Meni je fascinantno, kako vso to politično dogajanje dojemate kot neko skrbno koordinirano zaroto, za katero stoji en grdi murgeljski palček.
Ne vidite pa dejstva da so vsi skupaj tako jebeno nesposobni da še enga sendviča ne znajo spizdit, ne da bi šla celotna, tako leva kot desna medijska krajina v luft.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.166
10.242
113
MB
Meni pa je fascinantno kako izvolimo vedno nekoga ki ga prej nikjer ni....potem ga pa napumpajo v zadnjih dveh tednih!

Ampak palček in vsa medijska mašinerija čudežno nikoli nimata nič za opravit stem....
zanimivo je predvsem to da ko vprašaš noben ne gleda tvja, noben ne posluša radia ... na nobenega sploh nobena reklama ne deluje.

al pa če. :D

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.880
12.163
113
kod Džej-Zija
To je tko kot pri lotu, vedno iste številke igraš in upaš da nekoč bodo pa prave
Če že matematiko vlačiš v temo, pa o njej nimaš pojma, newsflash: če loto ni prirejen, so vse kombinacije enako verjetne. Torej je strategija igranja na vedno isto kombinacijo ravno toliko dobra kot vsakokratna menjava kombinacije.

Mimogrede, verjetnost za katerokoli kombinacijo je 1/15.380.937

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.506
688
113
Kaj je potem narobe z Ivanom? Vsak nov obraz ga premaga, kot je rekel eden od zgoraj, 14 dni pred volitvami ga ni nikjer, potem pa premaga veterana, ki je v politiki že od ZSMS, v ZK pa vstopil pred pol stoletja.