Planet Janša

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.097
7.775
113
Tolk o načelnosti Janeza in SDS. Funkcionira po načelu, naj mi krava crkne samo da sosedu dve.

No, no, no. Pomislima kako se je prejšnja opozicija bunila zaradi 780 milijonov. Sedaj ko so v koaliciji pa so speljali ogromno orožarskih poslov (štej da je MŠ in AB vstopili v Svobodo). Zapletlo se je pri teh 5%. In to šele, ko so iz medijev ugotovili kaj je bilo v gradivu za sejo.

• Haha
Reactions: BuDi in jest5

delter333

Guru
21. maj 2010
2.105
1.849
113
Notranjska
No, no, no. Pomislima kako se je prejšnja opozicija bunila zaradi 780 milijonov. Sedaj ko so v koaliciji pa so speljali ogromno orožarskih poslov (štej da je MŠ in AB vstopili v Svobodo). Zapletlo se je pri teh 5%. In to šele, ko so iz medijev ugotovili kaj je bilo v gradivu za sejo.
Noben tudi ne pomisli da teh 5% faše naslednja vlada. Desna? S tem referendumom se reši bunjenja.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.132
6.124
113
Za izstop iz NATO mora biti dosežena vsaj 2/3 večina v parlamentu, to je 60 glasov. To je pa praktično nemogoče, pa referednum gor ali dol, itak je samo posvetovalni.
Od lanskega thc referenduma (je uspel) ga pohajo na polno.

Ah ne, stanje je kot je bilo leta 2000.

Tudi Golob zelo uspešno meša drek.

Čez slab mesec (4.8) bo druga obletnica poplav, od 800 obljubljenih hiš, koliko so jih zgradili ? Vidiš, to je domet Goloba, Ivana in ostalih bluzerjev.

Vadim

Zapletlo se je pri teh 5%. In to šele, ko so iz medijev ugotovili kaj je bilo v gradivu za sejo.
Če verjameš.

Bojda so bili % (oz. dvig %) omenjeni že v koalicijski pogodbi, tisto tudi niso brali, check
gradiv za sejo očitno tudi ne berejo, check.

A so nepismeni, skupaj s kulturno ministrico ?

Zakaj potem sploh dobivajo plačo ?

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

netko

Guru
25. jul 2007
7.193
2.531
113
Od lanskega thc referenduma (je uspel) ga pohajo na polno.

Ah ne, stanje je kot je bilo leta 2000.

Tudi Golob zelo uspešno meša drek.

Čez slab mesec (4.8) bo druga obletnica poplav, od 800 obljubljenih hiš, koliko so jih zgradili ? Vidiš, to je domet Goloba, Ivana in ostalih bluzerjev.

Vadim

Če verjameš.

Bojda so bili % (oz. dvig %) omenjeni že v koalicijski pogodbi, tisto tudi niso brali, check
gradiv za sejo očitno tudi ne berejo, check.

A so nepismeni, skupaj s kulturno ministrico ?

Zakaj potem sploh dobivajo plačo ?
kaj ima ivan z obljubljnenimi hišami???

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

corsol

Guru
11. mar 2010
3.430
1.247
113
VSI se delajo norca s temi referendumi, ki potem še obvezujoči niso.Zakaj se javljajo in kandidirajo za v parlament, če se niso sposobni nič sami odločit.
Podprem na volitvah tistega , ki poskuša to referendumsko razmetavanje denarja ukinit ali pa omejit.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.008
4.424
113
1751963164306.png

• Haha
Reactions: B81
2. okt 2007
4.010
2.550
113
Najbolj absurdno je, ko se stranka Levica najbolj ukvarja z JJ, ne ve pa, da s tem, ko deli njegove twite mu le pomaga pri njegovem PR in vse večjem dosegu ljudi, ki drugače sploh ne bi vedeli, da je JJ bil na Thompsonu.

Drugo leto na volitvah pa se bodo čudili, da je JJ spet prišel na oblast in bo JJ kriv. Ne, kriva bo levica in sedanja oblast, ki dejansko tlakuje pot na naslednji zmagi JJ. Ker vedno so po mnenju Levice durgi krivi, ne tukaj bo krivda povsem njihova, samo žalostno, da ne spregledajo, ker vidijo svojo socialo čez par njihovih NVOjem, ki je sedaj absolutno preveč financirajo.

Vsaka druga objava na FB strani od Levica je s sliko SDS ali JJ. Kot jim še ni jasno, da "anti JJ" program na naslednji volitev ne bo prinesel recepta za zmage.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.870
17.269
113
Drugo leto na volitvah pa se bodo čudili, da je JJ spet prišel na oblast in bo JJ kriv.
Nemogoče. Tako kot imamo Prvi in Drugi Newtonov zakon imamo prosto po Alterju tudi Prvi in Drugi Janšev zakon, ki pravita, da Janeza na volitvah premaga kdorkoli ali karkoli (lahko tudi opica ali pa cvetlično korito, ne nujno celo) in pa da je tudi kot PV RS boljši kdorkoli ali karkoli (lahko tudi opica ali pa cvetlično koritone , nujno celo, zavoljo debate pa dajmo zanemarit, da Golob s svojimi golobizmi slednji zakon direktno demantira) je njegova zmaga na volitvah in izoblikovanje vlade praktično neizvedljiva reč. Odhod Janše na smetišče politične zgodovine je tako samo še vprašanje časa, vprašanje za nas pa je komu bomo dali priložnost, da stopi v te ogromne politične čevlje, ki so Golobu več kot očitno povsem preveliki.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.813
2.524
113
Emona / Carnium
Najbolj absurdno je, ko se stranka Levica najbolj ukvarja z JJ, ne ve pa, da s tem, ko deli njegove twite mu le pomaga pri njegovem PR in vse večjem dosegu ljudi, ki drugače sploh ne bi vedeli, da je JJ bil na Thompsonu.
Kako ne bi vedeli? Se pravi je Janša re-postal objavo Levice, da je bil na koncertu? :valjamse: Janša je magnet, za cepce, ki so na levi in desni. Mladina ga je povzdignila v velikega vodjo in svetnika. Čeprav se znajde, mu manjka modrosti...bad poker player.
Vsaka druga objava na FB strani od Levica je s sliko SDS ali JJ. Kot jim še ni jasno, da "anti JJ" program na naslednji volitev ne bo prinesel recepta za zmage.
Sem šel premierno :valjamse: gledat FB od Levice...ne vem, zakaj imate nekateri potrebo po napihovanju ali laganju...1x Kučan, 2x Palestina, 2xJanša, 1xOrban...50x pojma ne vem kdo.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
38.758
11.706
113