Daj imenuj n-sranja. Sem malo bolj izobrazen kot ti, bil tudi ma diplomatskem parketu....pa sranj ne najdem, pa da me jebes. Pa si vsak vikend vzamem vsaj 10bur casa da si ogledam prejsnji teden rtv bestselerjev in pa nove....

Daj imenuj n-sranja. Sem malo bolj izobrazen kot ti, bil tudi ma diplomatskem parketu....pa sranj ne najdem, pa da me jebes. Pa si vsak vikend vzamem vsaj 10bur casa da si ogledam prejsnji teden rtv bestselerjev in pa nove....
tud damjan murko je profićSaj ce bi kdo od vas levo nagnjenih si enkrat vzel ene 4 ure časa, pa dejansko pogledal poročila, intervjuje in kdo vam laže objektivno (ja vem, verjetno boste rabili Xanax)...bi zgrožen ugotovil kako profesionalna televizija je to. Ene 100x nad rrv.... Ampak ja, ni poguma....
Kaj bi ti šele ena ćrtica...ufff!"kdo vam laže objektivno" vem, subjektivno imava pa verjetno različna mnenja (le kaj naredi ena vejica, mar ne)
Ti in tvoji to iz prakse veste?Kaj bi ti šele ena ćrtica...ufff!
pa ne palamudit o propagandi taki in drugačni med tem ko vsak dan 1o krat slišimo "vlada dela dobro" pa "vlada je naredila več kot vse vlade do sedaj" pa "vsi nam zavidajo...." pa se te nič ne dotakneNo tu se lepo vidi SDS propaganda. Evropsko sodišče je ugodilo zgolj eni točki, ostale je vse zavrnilo. Naslovi, pa kot da je zmagal
![]()
V SDS slavijo, Zveru je uspelo!
Sodišče EU je deloma ugodilo tožbi evroposlanca Milana Zvera (EPP/SDS), ki ga skrbi obisk tedanje podpredsednice Evropske komisije Vere Jourove v Sloveniji marca 2023. Za ničnega je razglasilo del sklepa komisije, v katerem je bil zavrnjen dostop do zakrite informacije v zvezi s srečanjem...www.zurnal24.si
No evo, ravno taki komentarji pod raznimi objavami so me prepričali, da se ne splača več truditi in poskušati pojasnjevati dela in ukrepov vlade, ker ne pridemo nikamor. Zato, če bo čas dopuščal, bom določene dogodke še objavil, v glavnem bom pa pod komentarje dodajal samo tkzv "smajlije, lajke in dislajke".pa ne palamudit o propagandi taki in drugačni med tem ko vsak dan 1o krat slišimo "vlada dela dobro" pa "vlada je naredila več kot vse vlade do sedaj" pa "vsi nam zavidajo...." pa se te nič ne dotakne
Odgovori na preprosto vprašanje. Propagandnih političnih puhlic ne rabimo.No evo, ravno taki komentarji pod raznimi objavami so me prepričali, da se ne splača več truditi in poskušati pojasnjevati dela in ukrepov vlade, ker ne pridemo nikamor. Zato, če bo čas dopuščal, bom določene dogodke še objavil, v glavnem bom pa pod komentarje dodajal samo tkzv "smajlije, lajke in dislajke".![]()
Kako je že šla tista pred časom.... "tik-tak-tik-tak"?Uživaj raje, dokler lahko....
Se tebi ne zdi zelo nenavadno, da ima komisarka tajne sestanke na ustavnem sodišču?No tu se lepo vidi SDS propaganda. Evropsko sodišče je ugodilo zgolj eni točki, ostale je vse zavrnilo. Naslovi, pa kot da je zmagal![]()
Ne morem verjet da kalbotu stiskam prst navzgorOdgovori na preprosto vprašanje. Propagandnih političnih puhlic ne rabimo.