Bo kar držalo, kar sem napisal..drugač pa BZ. itak je najlažje zanikat in relativizirat.Kle nisi fer. On je tisti ki je šefa opozoril na sranje moderatorja.
Bo kar držalo, kar sem napisal..drugač pa BZ. itak je najlažje zanikat in relativizirat.Kle nisi fer. On je tisti ki je šefa opozoril na sranje moderatorja.
Pravi levičar, protekcija pred sodiščem in pali.Kaj pa vem, jaz ne poznam nobenega takega "levičarja", kot si izpostavil, temveč so vsi kar pokončni možje in žene, ki stojijo za svojimi vrednotami in stališči, vključno z mano, ki pa še lahko kerga na gobec, če ga preveč otresa.![]()
Jp, posebej zadnji primer v Celju.Pravi levičar, protekcija pred sodiščem in pali.
Ker si glih mene citiral bom še jaz malo kalimeril v tvojem stilu, da si me čisto narobe razumel, ker moji "prispevki" tam so bili 1. odziv na sliko in 2. citat iz linka, ki ga je dal kajpace .Lucifer no
ali je Janša Anakin?
Tolk je podobnosti... je JJ res reinkarnacija Anakina Skywalkerja? Mal sobotnega trolanjawww.alter.si
Nič nisi bil narobe razumljen ampak si bil citiran zaradi lažjega razumevanja kako se je prišlo do zaključka, da je Janša Lucifer kar je v bistvu napisal kajpace, ti si bil pa (zgolj) sogovornik.Ker si glih mene citiral bom še jaz malo kalimeril v tvojem stilu, da si me čisto narobe razumel, ker moji "prispevki" tam so bili 1. odziv na sliko in 2. citat iz linka, ki ga je dal kajpace .
Šmrk, šmrk, jaz sem čisto narobe razumljen, zdaj pa skok na drevo.![]()
#UbiJanšoNiSovražnioGovorPravi levičar, protekcija pred sodiščem in pali.
Bravo, dec je na koncu še stisnu POMAGAM10 na 1919So ugotovili, da so malo šli predaleč in sedaj popravljajo zadevo.... kje ste sedaj tisti, ki ste tudi tukaj pisali razne neumnosti, brez podlage, kam gre denar....
Kot sem rekel- snežinka.#UbiJanšoNiSovražnioGovor![]()
![]()
Slab poskus resevanja iz greznice..bi jih morali iztožiti do gat te smrduhe okrog te kvazitelevizije.Bravo, dec je na koncu še stisnu POMAGAM10 na 1919![]()
V Celju sodniki najbrž niso še dobili Golobovega dodatka!Jp, posebej zadnji primer v Celju.
Folk iz SD-S mi nekak ni poslušljiv, Han še posebej.Poslusaj Hana na odmevih pa bos videl resevanje greznice
Gnoj od človeka ne more biti nikoli fer. Saj vsi vemo kaj je tist pajac. Matej je bil pa vseskozi odličen moderator ne je banal pa nobene zamere. KameleOn pa je tudi dober človek samo ni bil dorasel moderiranju. Danes bi delal drugače.Kle nisi fer. On je tisti ki je šefa opozoril na sranje moderatorja.
Farško blebetalo sodi o drugih, sam pa za sosedi meče kamne zaradi gnilih jabolk, v nedeljo se pa prav ob istih sosedih prav svetohlinsko drži pri maši. Marsikaj ima folk za povedat o tem samooklicanem pravičniku na njihovem koncu.Gnoj od človeka ne more biti nikoli fer. Saj vsi vemo kaj je tist pajac. Matej je bil pa vseskozi odličen moderator ne je banal pa nobene zamere. KameleOn pa je tudi dober človek samo ni bil dorasel moderiranju. Danes bi delal drugače.
Tule pa vsaka čast nova24, ker tako priznati "vsrali smo ga" redko kdo zmore.So ugotovili, da so malo šli predaleč in sedaj popravljajo zadevo.... kje ste sedaj tisti, ki ste tudi tukaj pisali razne neumnosti, brez podlage, kam gre denar....
Kje so pa priznanja za ostalih n-sranj, ki jih neomejeno širijo? Zaradi enega v nebo vpijočega primera jih pa res ne bomo zdaj hvalili, ker so se vsrali pred tožbo.Tule pa vsaka čast nova24, ker tako priznati "vsrali smo ga" redko kdo zmore.