Planet Janša

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.907
2.550
113
Res je, ni se lepo zajebavati iz duševnih bolezni - sploh komunizma.
Nevarno, ne lepo.
Koliko bi nas v jama zmetal, če bi se dalo skriti!

p.s. tudi včasih se ni dalo skriti vsega. Je pa po 80 letih resnica na dan prišla!
dobro poglejte. na vsakem drevesu!

2011_05_14 B.jpg

zakon

Guru
16. maj 2008
8.992
958
113
toti Maribor
  • Všeč mi je
Reactions: jest5 in Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
14.596
2.348
113
Emona / Carnium
Še to: Nikica ni bila vedno tako okrogla, kar pomeni le eno: njen življenski stil se odraža na telesu. Najbrž tudi diabetesa (ziher tip 2) ni imela vedno. Glej stavek nazaj.

Nazaj k moraliziranju...
Torej, pri njej konkretno lahko celo izbiraš med dvema Altersko potrjenima boleznima, debelostjo in diabetesom. Tip 1 je veliko bolj pogost pri otrocih in mladih, ampak niti ni relevantno, ker ima seveda lahko tudi tip2 po principu Obesity/Dedno > diabetes (type 2).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.693
8.015
113
Ker si pozval k izločitvi iz populistične debate.
Nic nisem pozval. Samo uporabniku sem napisal da se ni izlocil iz populisticne debate in da to cudi ob sicer vsesplosnem ghandi nastopu in mislih.

Jaz pa sem se vkljucil ker je bizarno brat argumentacije kjer je v resnici edini argument to da nekdo prihaja z napacne strani.

Konc dneva je to alter, internet in docela nepomembna zadeva - je pa fino ker so ta dvojna merila zapisana in si jih gres lahko ogledat ce bos kdajnv dvomih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.693
8.015
113
Če gledaš celoten spekter političnih debat tu gor se drugega ne dela, kot poziva walk the talk.
Ne ne, za konkreten primer je misljeno - ce si mnenja da se iz bolezni ne dela norca se ne delat norca. To da potem spodbujas da se sicer lahko delamo norca ker to tudi druga stran pocne pac kaze na to da ocitno nisi tok nacelen.

In zato - walk the talk.

• Všeč mi je
Reactions: netko in mosseero
SDS že cvili

kje so šele nemci ki jih zagovarjajo

• Všeč mi je
Reactions: B81

mistique

Guru
16. jun 2009
14.596
2.348
113
Emona / Carnium
Ne sej ni tok kompleksno. Ti se cutis poklicanega razlagat, vmes postavis vzporednice med diabetiki in debelostjo (dej kej preberi in se pouci o tem), zdej pa spet relativiziras.

neki zate:

huh hoh iiiiiii

in to je to. Furaj te pokroviteljske poste komu drugemu. Poln pravic in razumevanja dokler ne prileti primer iz napacne smeri.

ce bi bil zares tak humanist in razsvetljenec kot se prodajas tu, bi se ze davno izlocil iz populisticne debate kot je ta.
Aja nisi se. Jeba.
Jaz sploh nisem humanist. Ampak nisem danes za to tukaj.

Jaz sem se odločil, da napišem to, kar sem napisal na podlagi izbranega primera, ki se mi je zdel verodostojen za razpravo. Ti bi pa rad, da se izločim, ker uporabljam cinizem in zrcalim in smatraš, da nisem primeren "glasnik", čeprav me vidiš kot humanista. A sem falil? (itak da sem) :valjamse:

Debelost in diabetes sta zelo povezana, samo tebe malo muči smer te zveznosti. Pa upam, da debelosti ne jemlješ kot hobi buržujskih debeluhov?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.596
2.348
113
Emona / Carnium
Ne ne, za konkreten primer je misljeno - ce si mnenja da se iz bolezni ne dela norca se ne delat norca. To da potem spodbujas da se sicer lahko delamo norca ker to tudi druga stran pocne pac kaze na to da ocitno nisi tok nacelen.

In zato - walk the talk.
Ti si raje kot o svetohlinstvu kakšno več povedal o meni :) Zakvaj?! Ampak ok, če smo zdaj ugotovili, da tudi jaz pašem v to skupino, ki ji nekaj očitam, si morda subtilno potrdil mojo opazko? :fredi:

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.571
9.875
113

In zato - walk the talk.
Kje sem napisal, da se lahko delamo norca, ker se tudi druga stran?

Kaj bi morala kimati, ker se gre za Izrael. Kdo facking je Izrael, da mu je dovoljeno vse. Čisto prav jim je povedala. Saj tudi Nemci, že počasi obračajo ploščo.

klikni na twit od aleša štrancarja pa ti bo jasno kaj in kako. PS tud amerikanci so jim uslužni, zlo lep primer je neprodaja orožja UAm po drugi strani pa gre v Izrae v obliki pomoči, kar krijejo davkoplačevalci. Vsekakor Izrael ni nek jebyveter, je očitno kr konkreten zalogaj. Hamas je pa za Gazo, Palestino naredil tolk dobrega kt ni nardila niti Mati Tereza. Še mal nej se potrudijo za ta svoje, pa tud ruševin tam ne bo več.....