Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.552
18.093
113
to je bolj mantra naših medijev...ker je SDS v EPP, se strinja s stranko, pa velikokrat ni tako, ker naši bi radi - ne samo da je jj riv za vse hudo doma - da je jj kriv tudi za vse hudo v eu :evil:
grok je naštel malo več.. ni vse tak hudo, naši mediji pač peljejo politiko po milanovi želji.

Poglej priponko 103183
Poglej priponko 103184
Poglej priponko 103185

Sicer pa bi morali ti evropski EKSTREMNI desničarji tipa janša, orban&Co. zaključit kariere v svojih državah in it v EU parlament.
A tako. Hvala za info. :zmaga:

• Všeč mi je
Reactions: B81

erikson

Guru
25. avg 2007
24.643
8.180
113
Sem šel prav pogledat, kakšno je to Winston Churchill spanje. Očitno Golob ne zna delegirati dela, ali pa je tak mikro manager / kontrolfrik.

Winston Churchill je imel zelo nekonvencionalen dnevni ritem, ki mu je omogočal intenzivno delo, zlasti med drugo svetovno vojno. Zbudil se je okoli 7.30 ali 8. ure zjutraj, vendar je ostal v postelji, kjer je zajtrkoval, bral časopise, delal in včasih popil kozarec viskija z vodo. Delal je iz postelje, kar mu je omogočalo, da je ostal produktiven brez zgodnjega vstajanja.

Popoldne, okoli 17. ure, je šel na enourni ali uro in pol dolg dremež (siesto), ki ga je opravil v pižami in z masko za oči. Ta navada, ki jo je pridobil med službovanjem na Kubi, mu je po njegovih besedah omogočala, da je v 24 urah opravil delo enega in pol dneva. Po dremežu se je okopal, oblekel in nadaljeval z delom, pogosto do pozne noči – do 2. ali celo 4. ure zjutraj.

Med vojno je tako dejansko delal dve osemurni izmeni v enem dnevu, kar je podpiralo njegovo visoko produktivnost kljub nekonvencionalnemu spalnemu ritmu. Skupno je spal manj kot običajni ljudje, vendar ga je dremež osvežil za nočno delo.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.643
8.180
113
Ne spremljam kaj veliko domače politike, ampak nekaj pa mi je padlo v oči: kot pri vsakih volitvah, so nam tudi tokrat servirali svež (levi) obraz, ki ponavadi tudi zmaga. Zdaj pa ima Preblič nikakvo podporo. Kje se je zalomilo?
Zelo neodločen je. Kot bivši župan Kočevja bi se lahko ob težavah v Novem mestu veliko bolj angažiral. Če bi resno mislil, bi odstopil kot EU poslanec in se posvetil pripravam na volitve v Sloveniji. Meni je tudi izbor imena stranke katastrofalen. Potem pa so tu še mediji, ki jih Golob preko državnih podjetij bogato financira.

Očitno je tudi, da se nikomur noče zameriti, podobno kot se Golob boji Levice in nevladnikov.

To se mi sliši kot dobra razlaga.

sem si zdaj malo pogledal podatke tukaj: https://ninamedia.si/arhivi/category/vox

Dobra novica: ptičja kuga bo v opoziciji in rdeči zvezdi kaže na izpad iz parlamenta
Slaba novica: spet bomo gledali čelavega 4 leta na prestolu

Ampak pod črto je to dobro.... konec slepemu sledenju ekonomskemu samomoru pod diktatom bruslja in konec lgbthlkji++ indoktrinacije

Glede na to, da se je že formiral desni blok mađarska+češka+slovaška, ki ne sledi slepo vsaki neumnosti iz bruslja, predvidevam da se bomo mi temu priključili
OOOOOOOO MOJ JANEZ VRATIO SI SE!!!!!!!!