Da je dobil krila. Namesto da bi se držal scenarija, ga je vrgel stran in improviziral, "ker ve bolje od stricev"Zdaj pa ima Preblič nikakvo podporo. Kje se je zalomilo?
Prebeliča so servirali, da pobere razočarane volilce SD, Levice in Svobode in da ne migrirajo k Logarju ali bog ne daj NSi.Ne spremljam kaj veliko domače politike, ampak nekaj pa mi je padlo v oči: kot pri vsakih volitvah, so nam tudi tokrat servirali svež (levi) obraz, ki ponavadi tudi zmaga. Zdaj pa ima Preblič nikakvo podporo. Kje se je zalomilo?
Je Janša sploh že kdaj kontriral Bruslju kar se tiče skupnih ekonomskih in podobnih smernic za EU članice?Ah, Janša se z Brusljem odlično razume. Ne pričakuj odklonov v tej smeri.
Mi rabimo v parlamentu, da se glede resnih stvari (davki, zravstvo, šolstvo, itd) doseže nek splošni konsenz vseh strank.
Te teme morajo biti večinsko usklajene ne pa predmet nekih samostojnih akcij enega pola, ki je trenutno na oblasti.
Potem pa vsak, ki pride na oblast po svoje nekaj muti.
Vem, da so to pobožne želje pri divjakih, ki jih imamo trenutno na oblasti ali v opoziciji. Ampak dokler se to ne zgodi bomo stagnirali ali pa nazadovali.
Za druge stvari mi je vseeno in se naj drkajo med sabo, če nimajo kaj bol pametnega za početi.
Ko bi svet le bil kot izbor za miss.Mi rabimo v parlamentu, da se glede resnih stvari (davki, zravstvo, šolstvo, itd) doseže nek splošni konsenz vseh strank.
Te teme morajo biti večinsko usklajene ne pa predmet nekih samostojnih akcij enega pola, ki je trenutno na oblasti.
Potem pa vsak, ki pride na oblast po svoje nekaj muti.
Vem, da so to pobožne želje pri divjakih, ki jih imamo trenutno na oblasti ali v opoziciji. Ampak dokler se to ne zgodi bomo stagnirali ali pa nazadovali.
Za druge stvari mi je vseeno in se naj drkajo med sabo, če nimajo kaj bol pametnega za početi.
To pomeni, da je kolektor kot opankarjeva pankrta... Pa še toliko ima povedati čez Rakovca in šipce... sedaj pa tolekaj pa to pomeni?