Planet Golob

kajn

Guru
5. okt 2007
3.229
2.170
113
Iskajoč brata
Ne bi vedel, nisem nikol žensk po razredih ločeval, kot ti. A ti lestvico na Trstenjakovi pišejo?
tudi moja prva ideja, da ne ločujem žensk v razrede, vendar drugi pomislek, je pa logičen, da jih vsak moškiu ločuje....
Prvo jih vržeš v razrede, ko jih prvič vidiš, lepota, višina, teža....
drugi je, ko govoriš z njimi: zaminive, pametne, neumne, naivne,....
tretji je pa tudi na kakšnem glasu je: torej, če jo je že vsak na vasi nabrisal, jo nekako daš v drugi razred, kot druge ženske...

Torej ne laži si sam sebi, ker če je to res, si potem na zelo nizkem IQ-ju....

PS: mi je vseeno kje in s kom so žene politikov...

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in koliko

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.681
7.775
113
Vsak normalen ded se pozanima kaka in kaj je ženska nekoč bila. In še enkrat povdarjam, .. normalen dedc!

Da pa naš narcisek ni normalen, smo pa eni že pred volitvami vedeli, drugi pa še mu zdaj slepo ližejo anale.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.046
8.331
113
Ne bi vedel, nisem nikol žensk po razredih ločeval, kot ti. A ti lestvico na Trstenjakovi pišejo?

Lestvico je napisala druzba leta, stoletja, tisocletja nazaj. Stvari in dejanja, ki so druzbeno koristne so spostovanja vredne, dejanja, ki delujejo detrimemtalno, se zavrze in tekom vzgoje otrok (naj bi) se spodbujalo prvo in kaznovalo drugo.

Ce se pa slednje normalizira, potem je seveda to sporocilo, da je vse to pocet OK in istocasno s strani gledat in se cudit, da gre druzba v maloro in propad.

Saj ne vem, to se ponavlja skozi zgodovino kar naprej. Pa je treba vsakic znova toplo vodo odkrivat. Edina razlika je, da bo reset z drugimi ljudmi. Oni glupi namrec poskrbijo za osnovi - torej sploh imajo otroke, mi vecvredni pametni, bomo pa kokodakali do groba, potem bo pa potihnilo.

• Všeč mi je
Reactions: sad in MrDaco

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.414
8.295
113
Če tolk pokvarjene smetane poznaš, pa kar konkretno z dokazi na plan. Sem prepričan, da boš kmalu medijsko prepoznaven.

Ta logika se lahko tudi obratno uporabi, Janši niso našli nobenih dokazov, ki bi nakazovali na preprodajo orožja, kliniko v avstriji... še patrija je dokaj hitro padla, kar nakazuje na predvolilni konstrukt...

Če pa imaš ti dokaze proti Janši, pa kar pogumno na najbližjo policijsko postajo. Ampak... ne hoditi blizu Depale Vasi :valjamse:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.681
7.775
113
Ta logika se lahko tudi obratno uporabi, Janši niso našli nobenih dokazov, ki bi nakazovali na preprodajo orožja, kliniko v avstriji... še patrija je dokaj hitro padla, kar nakazuje na predvolilni konstrukt...

Če pa imaš ti dokaze proti Janši, pa kar pogumno na najbližjo policijsko postajo. Ampak... ne hoditi blizu Depale Vasi :valjamse:
OK, priznajmo si, Janša je pravtako falot, kot vsi ostali. Mogoče v primerjavi z našim capo di "de" banda je pravi amater, da pa je ovčica, si pa nebi oči zatiskali. Ampak, saj topik o Janši imamo pravtako na Alterju, se lahko tam gnojnica poliva.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.414
8.295
113
Janša je definitivno barabin, ampak kot si napisal - pravi amater v primerjavi s sedanjim jagodnim izborom na vrhu države.

Pa kaj če krade, je vsaj naredil kaj za Ljubljano, državljane!

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in MrDaco