Ne bi vedel, nisem nikol žensk po razredih ločeval, kot ti. A ti lestvico na Trstenjakovi pišejo?In to popolnoma upravičeno saj gre za povsem drug "razred ženske".
tudi moja prva ideja, da ne ločujem žensk v razrede, vendar drugi pomislek, je pa logičen, da jih vsak moškiu ločuje....Ne bi vedel, nisem nikol žensk po razredih ločeval, kot ti. A ti lestvico na Trstenjakovi pišejo?
Ne bi vedel, nisem nikol žensk po razredih ločeval, kot ti. A ti lestvico na Trstenjakovi pišejo?
Če tolk pokvarjene smetane poznaš, pa kar konkretno z dokazi na plan. Sem prepričan, da boš kmalu medijsko prepoznaven.

V kraljevini SHSKdaj pa je bil prepovedan?
Dela za lon/bog plati, za minimalca ali za mastne pare?To je tista, vsem je dala, samo meni ni. Pa to je navadna qurba![]()
OK, priznajmo si, Janša je pravtako falot, kot vsi ostali. Mogoče v primerjavi z našim capo di "de" banda je pravi amater, da pa je ovčica, si pa nebi oči zatiskali. Ampak, saj topik o Janši imamo pravtako na Alterju, se lahko tam gnojnica poliva.Ta logika se lahko tudi obratno uporabi, Janši niso našli nobenih dokazov, ki bi nakazovali na preprodajo orožja, kliniko v avstriji... še patrija je dokaj hitro padla, kar nakazuje na predvolilni konstrukt...
Če pa imaš ti dokaze proti Janši, pa kar pogumno na najbližjo policijsko postajo. Ampak... ne hoditi blizu Depale Vasi![]()
Ko bo pa meni dala ji postanem soprog.To je tista, vsem je dala, samo meni ni. Pa to je navadna qurba![]()