TrojkaSmo že napisali kdo bo najboljši za izvolitev na prihajajočih volitvah? Da ne bomo samo razpredali kdo ni...
TrojkaSmo že napisali kdo bo najboljši za izvolitev na prihajajočih volitvah? Da ne bomo samo razpredali kdo ni...
A mi lahko kdo razloži, zakaj je Janša tak bav-bav?
emm...ker razdvaja narod, ne vem kaj tu ni jasno
krvido bodo zdaj speljali na nekega mulca, ki bo 1 leto podaljšal v prezgojnem domu..in je to to.Kaj ni una u parlamentu rekla da je Šutar sam padu? No evo je že vedla.
A to je reklama za gostilno al kaka smiselna novica? Ker pol clanka opisuje ostarijo, lih tok da se menija ni objavil avtorSo ali niso?
![]()
So kriminalci oropali naše obveščevalce med službeno zabavo?
Portala POP TV in Info360 sta dobila anonimko, ki opozarja, da bi naj kriminalci pokradli telefone, službene prenosnike in podobno več uslužbencem vojaške obveščevalne službe na službeni zabavi v G…spletnicasopis.eu
|
|
|
|
|
Sem mislil da boš ti povedalA to je reklama za gostilno al kaka smiselna novica? Ker pol clanka opisuje ostarijo, lih tok da se menija ni objavil avtor
Kaj naj jaz povem? A kaka novica je? Nikakrsna. Ne vem zakaj bi bila novica da so v nek avto vlomili razen da mamo porast kriminalaSem mislil da boš ti povedal
“Potrjujemo informacijo o poskusu vloma v več vozil zaposlenih v Obveščevalno varnostni službi Ministrstva za obrambo, ki so se zgodili 5. decembra v poznih popoldanskih urah, pri čemer so bili odtujeni osebni predmeti in službeni telefon. Vse nadaljnje postopke vodijo pristojne službe.”
Tako so mi iz obrambnega ministrstva v ponedeljek zjutraj odgovorili na vprašanje, ali so našim obveščevalcem med službeno zabavo res pokradli prenosnike, telefone in službene dokumente.
Kdo zdaj to nas pluva? Srbin?![]()
Aljoša Šinkovec
Prepovedanih 16minut resnice… O tej zgodovini se v šolah ne sme učit, o tem se v medijih in gospodarski zbornici ne sme razpravljat. Vi pa jih še kr hodite volit… Jaz nikoli več‼️www.facebook.com
PoL prawš boš obkrožu Prebiliča?Komunisti in bivši komunisti, eni te isti. Psi lajajo karavana gre pa naprej. Kdorkoli je na oblasti ne spremeni nič bistvenega, eni te isti pa na vprašljiv način bogatijo naprej, z pomočjo leve in desne politike.
Važno da se narod deli na leve, desne, partizane, domobrance..., odloča pa itak o ničemer.