Planet Golob

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.629
1.613
113
A mi lahko kdo razloži, zakaj je Janša tak bav-bav?

Obljublja in rožice sadi, enako kot drugi politiki.
Laže in zavaja, enako kot drugi politiki.
Ko je na oblasti, si polni žepe, enako kot drugi politiki.

V primerjavi z ostalimi politiki mu gre v plus to, da je na oblasti že bil, in si je že napolnil žepe. In bo mogoče zdaj malo manj kradel. Pač v primerjavi z vedno "novimi obrazi", ki pridejo s praznimi žepi.

B81

22. jul 2007
39.513
12.203
113

V primerjavi z ostalimi politiki mu gre v plus to, da je na oblasti že bil, in si je že napolnil žepe. In bo mogoče zdaj malo manj kradel. Pač v primerjavi z vedno "novimi obrazi", ki pridejo s praznimi žepi.
emm...ker razdvaja narod, ne vem kaj tu ni jasno

• Všeč mi je
Reactions: kajpace in jonny77

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.601
501
113

Saj ni noben bav-bav, sam poln kufer ga mamo še bolj pa pokvarjenih pohlepnih idiotov zbranih okol njega. A ni blo 40 let dovolj?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: kajpace in mosseero

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.580
9.722
113
Lep poizkus bullshita. Odgovarjal si na tale post:
Cubo se je direktno pojavil šele po tvojem odgovoru. V bistvu direkt za tvojim odgovorom.
Model mal se ze sprasujem o tvoji opravilni sposobnosti.

A si pogledal prispevke v postu na katerega sem odgovarjal? Daj logicno se vprasaj od kod meni ideja da komentiram jankovica in vecerjo? Ja iz prispevka ane. Al kaj mislis? Da sem ob slucajno istem casu kot je nekdo nalimal prispevek kjer o teh vecerjah govorijo se sam se odlocil mal neke vecerje komentirat?

V resnici sam ne ves kaj bi rad povedal. Konkretiziraj kaj je tebe zdej zmotilo pri celi zadevi.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.663
2.292
113
Pomurje

Zato ker je obkrozen z butli. In če si take nastavlja je več kot očitno sam isti.

Malo me je strah, da ti vseved tega ne opaziš

• Haha
Reactions: Holobist in MrDaco

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.975
8.268
113
Seveda je.. skrajno glupi volilci, ki se ne znajo poklikat iz "jansa vs nov-obraz" modea. Ce imas tako vecino med volilci, potem imas to, kar imamo. Ce bi imeli kaj v glavi, ne bi bilo ne jansa, ne diametralnega ekvivalenta (ja, druga stran iste medalje). Tako pa ta pofl prosperira vedno znova in kar naprej...

Ampak, nic hudega... Ce to vecina hoce, to vecina dobi in si zasluzi. Ni treba zdaj na okope braniti eden enega in drugi drugega. vse je tako kot hocemo v vecini. Point demokracije.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.663
2.292
113
Pomurje
Seveda je.. skrajno glupi volilci, ki se ne znajo poklikat iz "jansa vs nov-obraz" modea. Ce imas tako vecino med volilci, potem imas to, kar imamo. Ce bi imeli kaj v glavi, ne bi bilo ne jansa, ne diametralnega ekvivalenta (ja, druga stran iste medalje). Tako pa ta pofl prosperira vedno znova in kar naprej...

Ampak, nic hudega... Ce to vecina hoce, to vecina dobi in si zasluzi. Ni treba zdaj na okope braniti eden enega in drugi drugega. vse je tako kot hocemo v vecini. Point demokracije.
Ampak še vedno je vedno jansa vs. vedno drug, ni vrag, da enkrat ne zadeneš boljšega od prejšnega.
Vsaj možnost je, čeprav mala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.470
17.968
113
Tudi to ja in niti ne nujno celo ali pa (ne)dresirana opica. Kdorkoli ali karkoli je bolje od Janše. :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.601
501
113

Se pravi Janša al pa noben?

Saj Janez sam že 40 let vzpodbuja to sranje od politične scene

• Haha
Reactions: Matey

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.890
1.333
113
Smo že napisali kdo bo najboljši za izvolitev na prihajajočih volitvah? Da ne bomo samo razpredali kdo ni...