emm...ker razdvaja narod, ne vem kaj tu ni jasnoA mi lahko kdo razloži, zakaj je Janša tak bav-bav?
Obljublja in rožice sadi, enako kot drugi politiki.
Laže in zavaja, enako kot drugi politiki.
Ko je na oblasti, si polni žepe, enako kot drugi politiki.
V primerjavi z ostalimi politiki mu gre v plus to, da je na oblasti že bil, in si je že napolnil žepe. In bo mogoče zdaj malo manj kradel. Pač v primerjavi z vedno "novimi obrazi", ki pridejo s praznimi žepi.
Saj ni noben bav-bav, sam poln kufer ga mamo še bolj pa pokvarjenih pohlepnih idiotov zbranih okol njega. A ni blo 40 let dovolj?A mi lahko kdo razloži, zakaj je Janša tak bav-bav?
V primerjavi z ostalimi politiki mu gre v plus to, da je na oblasti že bil, in si je že napolnil žepe. In bo mogoče zdaj malo manj kradel. Pač v primerjavi z vedno "novimi obrazi", ki pridejo s praznimi žepi.
Model mal se ze sprasujem o tvoji opravilni sposobnosti.Lep poizkus bullshita. Odgovarjal si na tale post:
Cubo se je direktno pojavil šele po tvojem odgovoru. V bistvu direkt za tvojim odgovorom.Planet Golob
In potem bo pa spet jok'n'stok ker... "Višina minimalnih življenjskih stroškov pa ima med drugim še neposreden vpliv na denarno socialno pomoč, izredno denarno socialno pomoč, varstveni dodatek, pogrebnino in posmrtnino, posredno pa tudi na zagotovljeno pokojnino in prek minimalne plače na...www.alter.si
Zato ker je obkrozen z butli. In če si take nastavlja je več kot očitno sam isti.A mi lahko kdo razloži, zakaj je Janša tak bav-bav?
???? Aja... a drugi pol pa ne? Sami spravitelji....emm...ker razdvaja narod, ne vem kaj tu ni jasno
Ampak še vedno je vedno jansa vs. vedno drug, ni vrag, da enkrat ne zadeneš boljšega od prejšnega.Seveda je.. skrajno glupi volilci, ki se ne znajo poklikat iz "jansa vs nov-obraz" modea. Ce imas tako vecino med volilci, potem imas to, kar imamo. Ce bi imeli kaj v glavi, ne bi bilo ne jansa, ne diametralnega ekvivalenta (ja, druga stran iste medalje). Tako pa ta pofl prosperira vedno znova in kar naprej...
Ampak, nic hudega... Ce to vecina hoce, to vecina dobi in si zasluzi. Ni treba zdaj na okope braniti eden enega in drugi drugega. vse je tako kot hocemo v vecini. Point demokracije.
Agrumi igrajo metod uzaludnih pokušaja.Ampak še vedno je vedno jansa vs. vedno drug, ni vrag, da enkrat ne zadeneš boljšega od prejšnega.
Vsaj možnost je, čeprav mala.
Tako je, that's the spirit! Mamo mi to!Ampak še vedno je vedno jansa vs. vedno drug, ni vrag, da enkrat ne zadeneš boljšega od prejšnega.
Vsaj možnost je, čeprav mala.

Se pravi Janša al pa noben?Seveda je.. skrajno glupi volilci, ki se ne znajo poklikat iz "jansa vs nov-obraz" modea. Ce imas tako vecino med volilci, potem imas to, kar imamo. Ce bi imeli kaj v glavi, ne bi bilo ne jansa, ne diametralnega ekvivalenta (ja, druga stran iste medalje). Tako pa ta pofl prosperira vedno znova in kar naprej...
Ampak, nic hudega... Ce to vecina hoce, to vecina dobi in si zasluzi. Ni treba zdaj na okope braniti eden enega in drugi drugega. vse je tako kot hocemo v vecini. Point demokracije.
Očitno je edina izbira na svojem poluSe pravi Janša al pa noben?
Saj Janez sam že 40 let vzpodbuja to sranje od politične scene
Njegov pol pa naj bi po njihovem bli vsiOčitno je edina izbira na svojem polu
mi nimamo idiotov. mi bi delali veliko bolje, če nas ne bi janša razdvajal.Kdaj boste pa svoje vrste spucali idiotov? #samvprašam