Planet Golob

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.276
4.734
113
šola v naravi je še dodatni teden :evil: mimo počitnic
vsi učitelji po vrsti se pritožujejo da šola v naravi ni dovolj dodatno plačana, športni dnevi pa da sploh niso.

"naj na športnem dnevu pazi kdor hoče, jaz nisem dodatno plačana za to, jaz sem plačana da učim matematiko 20 ur tedensko, v pogodbi mi ne piše da jih moram peljat za cel dan v Bistro ali pa na Krim, *ebejo naj se s takimi, to je anomalija v sistemu, neplačana"

jello

Guru
22. sep 2008
10.923
4.235
113
Razumem napisano, ampak vsak dan se peljem mimo OŠ in med počitnicami 4x en teden ni žive duše, razen par dni tajništva, hišnika in čistilk.

Med poletnimi je več kot mesec totalna tema, razen omenjenega tajništva in hišnika.
Vse to je veliko več od 28 dni, kar naj bi imeli.

Me ne moti da so doma, moti me jamranje.
Ocenjevanje dela zaposlenih po driveby metodi. Vse si povedal. Vsak ugovor je nepotreben in nesmiseln.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.492
2.282
113
Pomurje
Demantirati kar sem napisal v prvem prispevku ne moreš.
Lahko samo spreobracate in normative, ki so si jih sami pisali limate in še vedno ne pridete niti blizu 174 urnega delavnika ki ga oddela velika večina ostalih v JS, kaj šele v privat sektorju.

Naj ne jamrajo in red si naj naredijo oz. se pobrigajo, da ga bodo lahko uveljavili.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.923
4.235
113
Demantirati kar sem napisal v prvem prispevku ne moreš.
Lahko samo spreobracate in normative, ki so si jih sami pisali limate in še vedno ne pridete niti blizu 174 urnega delavnika ki ga oddela velika večina ostalih v JS, kaj šele v privat sektorju.

Naj ne jamrajo in red si naj naredijo oz. se pobrigajo, da ga bodo lahko uveljavili.
Demantirati nebulozo tipa ali med počitnicami delajo, da ali ne? Zveniš kot kmet na njivi, ki sprašuje ali ljudje v pisarnah delajo, da ali ne.

Reci vsaj da si falil tipke, ker do sedaj sem si nekako še domišljal da si kolikortoliko razsoden in priseben.