Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
vsi učitelji po vrsti se pritožujejo da šola v naravi ni dovolj dodatno plačana, športni dnevi pa da sploh niso.
"naj na športnem dnevu pazi kdor hoče, jaz nisem dodatno plačana za to, jaz sem plačana da učim matematiko 20 ur tedensko, v pogodbi mi ne piše da jih moram peljat za cel dan v Bistro ali pa na Krim, *ebejo naj se s takimi, to je anomalija v sistemu, neplačana"
Demantirati kar sem napisal v prvem prispevku ne moreš.
Lahko samo spreobracate in normative, ki so si jih sami pisali limate in še vedno ne pridete niti blizu 174 urnega delavnika ki ga oddela velika večina ostalih v JS, kaj šele v privat sektorju.
Naj ne jamrajo in red si naj naredijo oz. se pobrigajo, da ga bodo lahko uveljavili.
Demantirati kar sem napisal v prvem prispevku ne moreš.
Lahko samo spreobracate in normative, ki so si jih sami pisali limate in še vedno ne pridete niti blizu 174 urnega delavnika ki ga oddela velika večina ostalih v JS, kaj šele v privat sektorju.
Naj ne jamrajo in red si naj naredijo oz. se pobrigajo, da ga bodo lahko uveljavili.
Znani slovenski ponudnik burgerjev Lars & Sven se po desetih letih poslavlja. "Verjetno si marsikdo ne zna predstavljati, da tak posel ne zahteva samo nabave surovin in peke burgerjev ter cvrtja krompirčka. Tu ni več romantike, ampak vsakodnevni boj ter veliko stresa," so zapisali na družbenem...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.