kako ne ve nic o poslih moza...
Ja tukaj se je kar nekaj žolča prelilo. A ve ali ne ve in kaj ve, ve samo ona.
Sem pa takrat rekla na nacelni ravni in to drzi se danes - povsem mozno je da žena ne ve, kaj mož dela in on ne, kaj ona dela. In takrat sem vas vprašala, kaj vi pocnete v življenju, da vsak v piko razume in zastopi, ki si 5min cajta vzame. Jaz iskreno ne vem, kaj moj pocne. Okvirno ja, ampak da vidim nek "njegov izdelek" ne vem, a je OK ali ni ali kaj... Enako obratno. Lahko mu kaki svoj flop pokazem, pa recem, da je cista perfekcija, pa ne bo vedel ali je res ali ne. Druge kot verjeti en drugemu nimava na razpolago ali pa se lahko zahvaliva en drugemu za sodelovanje. Seveda to pomeni, da ga lahko serje še pa še, pa jaz ne bom vedela. In kot receno...obratno.
In se tebi osebno in ne prvič - kaj jaz podprem, podprem samo na volišču. Prosti cas namenjam drugim in drugje. Da se nisem nasla na tem svetu cloveka s katerim se 100% strinjam in 100% ne, in tega brezkompromisno in lojalno zagovarjam, je ocitno moja posebnost. To enim nikakor ne prebije, ni možno... No, za tiste potem najbrz glede na moj prejšnji post velja, da sem leta 2022 obkrozila Nataso in NSI.