Planet Golob

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.648
579
113

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.760
6.544
113
blizu močvirne prestolnice
Bom dal sem. Nisem vedel da imajo kmetje tuje delavce ok o tistih ki pobirajo hmelj sem vedel predvsem Romuni toda da delajo Indijci in Nepalci pa nisem vedel. In potem naj bi na Gorenjskem pri Bobnarju okoli prenašali in izkoriščali delavce. A so ti tisti Bobnarji kjer je sin influrencer in prodajalec majic, škornjev ..?
V glavnem če je res da so izkoristili tuje delavce potem je to žalostni in ostro za obsoditi.
Ne je pa nekaj drugega zmotilo. To da se je oglasila Musarjeva in to prav ona od katere mož je nagnal na cesti vsaj 150 ljudi, Bog ve kje so se drugje tako delali. Najprej naj pri sebi počisti

B81

22. jul 2007
39.039
11.937
113
Bom dal sem. Nisem vedel da imajo kmetje tuje delavce ok o tistih ki pobirajo hmelj sem vedel predvsem Romuni toda da delajo Indijci in Nepalci pa nisem vedel. In potem naj bi na Gorenjskem pri Bobnarju okoli prenašali in izkoriščali delavce. A so ti tisti Bobnarji kjer je sin influrencer in prodajalec majic, škornjev ..?
V glavnem če je res da so izkoristili tuje delavce potem je to žalostni in ostro za obsoditi.
Ne je pa nekaj drugega zmotilo. To da se je oglasila Musarjeva in to prav ona od katere mož je nagnal na cesti vsaj 150 ljudi, Bog ve kje so se drugje tako delali. Najprej naj pri sebi počisti
ja, ampak ona o tem ne ve nič, ker nima nič s posli moža.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.092
2.644
113
Emona / Carnium
Svobodnjak izgleda nima nobenih uspehov tega tedna za objaviti?

Kako da ne?!

Nov uspeh Slovenske vlade. Največji uspeh, takoj po Alpinestars logotipu :valjamse:

optiplex , bo strokovno (po)komentiral! :zmaga:

• Všeč mi je
Reactions: erikson

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.648
579
113
"YT Bobnar" je doma na drugi strani avtoceste in kolker vem s tem nima nobenih niti sorodstvenih vezi.

Ne poznam tega tipa. Pojma nimam kolk sploh ima proizvodnje. Prav veliko verjetno ne. Sicer bi skoraj zagotovo vedel kaj več kaj počne. Njegovo glavno opravilo je kupovanje najcenejše robe v tujini in distribucija v SLO. Nekaj se reže, nekaj prepakira, polpriravi. V tem smislu. oskrba obratov, ki delajo masovno malice, kosila,.. na to vižo v glavnem... Skratka cena, cena, cena je glavni faktor. ...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.825
4.133
113
S kakšno lahkoto takoj povežete človeka z lumpom, samo zato ker ima enak priimek. Saj, če nima nič z njimi, če je nedolžen, bo že povedal.

Tale s tednika že najmanj 10 let premetava italjansko zelenjavo v slo bio domačo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5