To ti misliš. Tile so tako nesposobni in arogantni, da dna še ni na vidiku.Novo dno doseženo.
Dokler se lopata na zatakne na Janezu.A vam še vedno ni jasno?
Dno ne more biti nikoli doseženo, lahko pa se doseže trenutno najnižja točka!
Vedno se lahko gre še "tri lopate nižje".
Ti 2 miljardici bosta šli ekstra poleg ostalih aferic tipa Litijska v žepe prvorazrednih oz. superrazrednih. Če ne bodo dobili drugega mandata bo imel naslednik težavo, če ga dobijo novi davki.
ja, ampak ona o tem ne ve nič, ker nima nič s posli moža.Bom dal sem. Nisem vedel da imajo kmetje tuje delavce ok o tistih ki pobirajo hmelj sem vedel predvsem Romuni toda da delajo Indijci in Nepalci pa nisem vedel. In potem naj bi na Gorenjskem pri Bobnarju okoli prenašali in izkoriščali delavce. A so ti tisti Bobnarji kjer je sin influrencer in prodajalec majic, škornjev ..?
V glavnem če je res da so izkoristili tuje delavce potem je to žalostni in ostro za obsoditi.
Ne je pa nekaj drugega zmotilo. To da se je oglasila Musarjeva in to prav ona od katere mož je nagnal na cesti vsaj 150 ljudi, Bog ve kje so se drugje tako delali. Najprej naj pri sebi počisti
Kako da ne?!
"YT Bobnar" je doma na drugi strani avtoceste in kolker vem s tem nima nobenih niti sorodstvenih vezi.Bom dal sem. Nisem vedel da imajo kmetje tuje delavce ok o tistih ki pobirajo hmelj sem vedel predvsem Romuni toda da delajo Indijci in Nepalci pa nisem vedel. In potem naj bi na Gorenjskem pri Bobnarju okoli prenašali in izkoriščali delavce. A so ti tisti Bobnarji kjer je sin influrencer in prodajalec majic, škornjev ..?
V glavnem če je res da so izkoristili tuje delavce potem je to žalostni in ostro za obsoditi.
Ne je pa nekaj drugega zmotilo. To da se je oglasila Musarjeva in to prav ona od katere mož je nagnal na cesti vsaj 150 ljudi, Bog ve kje so se drugje tako delali. Najprej naj pri sebi počisti
Najbrž besno klika na "undo seppuku", "undo seppuku"...On se bo strokovno skril v lukno in bo pribevskal nazaj ob kakšni drugi priložnosti