Planet Golob

tomi

Guru
1. sep 2007
19.174
10.257
113
MB
vi se delate norca preCednica je pa trend setter, še malo se nam bo vsem bolj splačalo s helikopterjem na obalo kot pa z avtom :D

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.337
4.347
113
Zakomplicirato, navajaš šalabjezerje necenzuirano?

Iz pojasnila je tudi mogoče sklepati, kdo je krivec za to. Gre za manjšo banko iz ZDA.​

ps niso ga objavili, pojasnila, drugič pa sklepajo...
aja sej res opran si...

Najbolj važno je zakaj smo na črni listi pri katerikoli banki.
Vemo kdo ima lobij pri Ameriških bankah... Našim Hamasovcim še kar ni jasno, kam nas pelejo..

ps to je šele začetek

erikson

Guru
25. avg 2007
23.938
7.575
113
Golobovi vložili zakon, sedaj pa podali 80 amandmajev nanj.

Kar 12 ur so se v parlamentu lomila kopja okrog pokojninske reforme, po kateri bomo delali dlje, daljša pa bo tudi odmerna doba za izračun višine pokojnine. Da je ogrožena pravna varnost, ker je zakon nekonsistenten, neenoten in nepregleden, je kritična Zakonodajno-pravna služba parlamenta. Napak pa se očitno zavedajo celo v koaliciji. Vložili so namreč kar 80 amandmajev na zakon, ki so ga sami predlagali. Bo vlada vztrajala pri reformi, kljub grožnji sindikatov z zakonodajnim referendumom?

Medtem pa Zoki ignorira Golobov zakon o zdravstveni dejavnosti. Naj ne bi veljal za nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

erikson

Guru
25. avg 2007
23.938
7.575
113
Golob in partnerka sta z glasbeniki sklenila pogodbo o dosmrtni molčečnosti. V poslovnem svetu so običajno za nekaj let. Miran Rudan pa pogodbe očitno ni podpisal in je povedal, da jima je pel zastonj. Zdaj so torej na vrsti inšpekcije, ki kaznujejo znance za brezplačno pomoč.

Da je na sobotni poroki Roberta Goloba in Tine Gaber zbrane zabavala glasbena skupina Mambo Kings, je znano, kaj več pa od njih ne bo mogoče izvedeti. Kot poročajo Slovenske novice, so glasbeniki z mladoporočencema podpisali pogodbo o nerazkritju informacij, kakršne so običajno namenjene varovanju občutljivih podatkov in zagotavljanju popolne zaupnosti.

"S strani organizatorjev je prišla želja, da pridem zapet, ker sta si onadva tako zaželela. Zato sem prišel, zapel in odšel," je povedal pevec, ki se z mladoporočencema sicer ne pozna, zato se na poroki z njima tudi ni družil: "Večino časa sem preživel v družbi varnostnikov, ki sem jih poznal že od prej. Mi glasbeniki se ne družimo s politiki. Z njima osebno tako nisem govoril, sem jima pa zaželel vso srečo z odra," je o svojem nastopu povedal Miran.

Na koncu je za Žurnal razkril še tisto, kar bo marsikoga presenetilo: Čeprav bi za nastop lahko zaračunal zelo visok honorar, Miran Rudan od Goloba in Gabrove ni hotel niti centa. "Zapel sem zastonj," je dejal in dodal, da mu je bilo v čast, da sta si ga zaželela.

sad

Guru
24. avg 2007
22.325
11.118
113
Evo, sta privarčevala na Rudanu, bi lahko vsaj Klakočarko povabila na poroko, da je ne bi tako prizadela.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.974
12.514
113
sej bo vsega konc, mal še moramo zdržat... škoda pač da je nepopravljiva škoda narejeno in zamujamo 3. švico.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.183
7.887
113
Še dobro da imamo MinistErstvo za digitalno preobrazbo:

1757586827971.png

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.202
4.625
113
Dva dni nazaj:

Proračunski primanjkljaj je popolnoma v skladu z načrtom. Državni zbor je proračun za let 2025 potrdil novembra lansko leto. Proračunski primanjkljaj za celotno leto 2025 je načrtovan na 1,9 milijarde. Po osmih mesecih smo točno tam, kjer smo napovedovali. Nič posebnega se ni zgodilo, delamo tako, kot smo napovedali. Proračunski primanjkljaj sam po sebi ne pomeni nič slabega, če je na drugi strani ustrezna gospodarska rast in če se sredstva, ki se namenjajo v proračunu, čim bolj učinkovita.