Če po % pogledamo vidimo kje je več funkcionalnih idiotov.Če bi jim kugo pripeljal, bi ga še volili. Pa kje se najdejo ti funkcionalni idioti?
Pri pernatem jih je polovica že spregledala, pri kulhavem pa še noben
Če po % pogledamo vidimo kje je več funkcionalnih idiotov.Če bi jim kugo pripeljal, bi ga še volili. Pa kje se najdejo ti funkcionalni idioti?
Pulhavi ima za seboj veliko upokojencev in ljudi ki izhajajo iz podeželja. Verjetno je veliko kmetov med temi. Skratka nasplošno pravih Slovencev. Na drugi strani imamo vse kar sili nekam na jug. Zdaj ali zameriš tem volilcem, da se držijo Janeza kot klop, je tvoja stvar. Zavedaj pa se da zavoljo teh si danes v Sloveniji!Če po % pogledamo vidimo kje je več funkcionalnih idiotov.
Če bi bilo po njihovo oziroma po njihovih prednikih Slovenije sploh nebi bilo.Pulhavi ima za seboj veliko upokojencev in ljudi ki izhajajo iz podeželja. Verjetno je veliko kmetov med temi. Skratka nasplošno pravih Slovencev. Na drugi strani imamo vse kar sili nekam na jug. Zdaj ali zameriš tem volilcem, da se držijo Janeza kot klop, je tvoja stvar. Zavedaj pa se da zavoljo teh si danes v Sloveniji!
to si sam odgovori oz medota vprašajOdvisno kakšna je definicija funkcionalnega idiota. Je to tisti, ki ga z depolitiziranimi mediji vsakič znova nategneš ali tisti, ki je (po tvojih navedbah) konstantni funkcionalni idiot, ker ne vidi dlje od janeza?
Zavoljo sebe sem danes v sloveniji, čez vikend pa na hrvaškem.Pulhavi ima za seboj veliko upokojencev in ljudi ki izhajajo iz podeželja. Verjetno je veliko kmetov med temi. Skratka nasplošno pravih Slovencev. Na drugi strani imamo vse kar sili nekam na jug. Zdaj ali zameriš tem volilcem, da se držijo Janeza kot klop, je tvoja stvar. Zavedaj pa se da zavoljo teh si danes v Sloveniji!
Vidim da ti um ne seže prav daleč.Zavoljo sebe sem danes v sloveniji, čez vikend pa na hrvaškem.
to je to za današnji danVidim da ti um ne seže prav daleč.
Motiš se, sem prepričan da jih je 99,99% glasovalo za osamosvojitev.Če bi bilo po njihovo oziroma po njihovih prednikih Slovenije sploh nebi bilo.
Še druga polovica njegovih volilcev spregleda in imamo zagotovo nov obraz.Če po % pogledamo vidimo kje je več funkcionalnih idiotov.
Motiš se, sem prepričan da jih je 99,99% glasovalo za osamosvojitev.
Ja in.Ja in?
Počak da mu čez lajtngo potegneJa in.