Planet Golob

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.190
4.608
113
Iz govora na poroki... :cheer:

G0QsSQZXQAAn9ub.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.091
17.595
113
Kaj se ženi predsednika vlade tudi reče prva dama države? Ali ni prva žena države samo žena predsednika države? Menda ja ne moremo imeti dveh prvih žena Slovenije? Teoretično seveda glede na to, da imamo trenutno predsednico Republike Slovenije in ne predsednika.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.055
2.659
113
Emona / Carnium
Potem smo mi prva Švica in ne druga. Predlagam, da se pogleda foto finiš ali pa VAR.
Če so lahko za ravnateljico zmagovalci vsi, ki so tekmovali na šolskem tekmovanju, potem je lahko celo več prvih dam...moje prvo šesto pivo...na prvo soboto...v prvi ligi...prvega mesta de...ej, Matey, vse je možno...vesolje je ukrivljeno and it's expanding...metafizika much?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.091
17.595
113
Ja na planetu Golob ali pa v kakšni drugi dimenziji, na Zemlji iz kakšnega drugega multiversa je to verjetno res povsem mogoče. V realnem svetu pa je to mislim da zgolj izjemno visoleteče laskanje oz. vritolezenje tako kot tist bullshit o Golobu in njegovi vrnitvi demokracije, miru in pravne države.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.937
12.486
113
pač pritiče banana republiki vse skup... tak kot bizarno ko arturja gledaš tak je tole. Krejzi šit.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.908
7.556
113
Golob ostaja diktator Gibanja Svoboda brez protikandidatke. Urška je podpisala soglasje, ki ga je potem preklicala. Ni pa bila povabljena na poroko.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je prejšnji teden poskrbela za nekoliko zmede v javnosti, saj se sprva podpisala soglasje h kandidaturi za predsednico Gibanja Svoboda, nato pa je kandidaturo umaknila.

V oddaji Politično s Tanjo Gobec je predsednica DZ spregovorila o razlogih za to nenavadno potezo: »Soglasje sem resnično podpisala izključno z namenom, da se zahvalim tistim, ki so me evidentirali za to mesto, torej za predsednico stranke. Morda je to nekoliko nekonvencionalno. A sem že takrat (v sredo op. a.) stranki sporočila, da to ne pomeni nujno tudi, da bom kandidirala.«

Klakočar Zupančič je odgovorila tudi na vprašanje, kako to, da je ni bilo na poroki premierja Roberta Goloba, na kateri je bila med drugim tudi evropska komisarka za širitev Marta Kos. »Vabila na poroko nisem dobila. Poroka je pač zasebna stvar in tisti, ki se poroči, se tudi odloči, koga bo povabil,« je dejala.

• Haha
Reactions: sajkek in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.674
5.186
113
Čakam kolesarjat & NVOje da mu začnejo orkestrirano postavljat kake strani s kakimi števci dekretov in ostalimi diktatorskimi zadevami....

Aia wait...ta je njihov diktator Tawbi :D

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.177
7.880
113
Kaj pa je zdaj to? Levica gre v isto listo z Vesno - poimenovani Zelena stranka.

Spoznanje, da glede na ankete ne presežejo praga parlamenta in iskanje nove volilne baze?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in MrDaco