Planet Golob

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.753
2.475
113
Na alterju se sam s profesorji srecujem, vsi so ucili druge (po njihovih besedah obicajno nesposobne) pa nobenega rezultata
Jaz tudi :)

1755933234837.png

Kako je že tisto, ko sam sebi odgovarjaš :)

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
612
-4.217
28
Uspehi trenutne koalicije v zvoku in gibljivih slikah. Svobodnjak

Ker me že ravno omenjaš -pa ja ne misliš, da bom klikal na take pamflete in jih nato še komentiral? enako velja za druge, ki kot "vire" ponujajo razne strankarske in druge pristranske "medije", ki na "visokem" nivoju predstavljajo in komentirajo politične dogodke pri nas.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.784
12.016
113
kod Džej-Zija
Ker me že ravno omenjaš -pa ja ne misliš, da bom klikal na take pamflete in jih nato še komentiral? enako velja za druge, ki kot "vire" ponujajo razne strankarske in druge pristranske "medije", ki na "visokem" nivoju predstavljajo in komentirajo politične dogodke pri nas.
Po drugi strani nam pa ti lepiš PR pamflete lastne stranke, ki jih predstavljaš kot dosežke. Recimo praznovanje dveh praznikov in nabijanje o vrednotah si nam prodal kot dosežek vlade.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
612
-4.217
28
Po drugi strani nam pa ti lepiš PR pamflete lastne stranke, ki jih predstavljaš kot dosežke. Recimo praznovanje dveh praznikov in nabijanje o vrednotah si nam prodal kot dosežek vlade.
No, moji prispevki oz "pamfleti" po tvoje prihajajo s strani uradne politike in koalicije, ki sestavlja in vodi vlado in kot taki naj bi imeli neko veljavo (vsaj pri normalnih državljanih), dočim tisto, kar sem pa jaz imel v mislih, nasprotno, prihaja s strani poražencev volitev, ki nimajo drugega dela, kot čimbolj očrniti delo in dosežke vlade. V pomoč so jim pa seveda raznorazni plačani pisuni in drugi akterji, ki lahko na ta način sproščajo svoje nizkotne nagone in vzgibe, kar se vidi vsakodnevno po raznih občilih, pa tudi tukaj niso(niste) nekateri imuni, na to lahko rečem bolezen.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.778
4.780
113
Tako je. Velja le, kar povedo naši "pošteni in resnicoljubni" poslanci in depolitizirani mediji. Kar povejo ali napišejo drugi, pa je produkt greznice najnižje sorte... right?

Ker ni boljših dosežkov s katerimi bi se lahko pohvalili, kot je obnova 25 jurjev vredne podrtije za 1,2 miljona. Bi se pa lahko pohvalili, da ste vsaj dobro depolitizirali medije, ki vam ob teh roparskih pohodih po proračunu vljudno držijo štango.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
612
-4.217
28
Tako je. Velja le, kar povedo naši "pošteni in resnicoljubni" poslanci in depolitizirani mediji. Kar povejo ali napišejo drugi, pa je produkt greznice najnižje sorte... right?

Ker ni boljših dosežkov s katerimi bi se lahko pohvalili, kot je obnova 25 jurjev vredne podrtije za 1,2 miljona. Bi se pa lahko pohvalili, da ste vsaj dobro depolitizirali medije, ki vam ob teh roparskih pohodih po proračunu vljudno držijo štango.
No, ravno taki zapisi, kot so tvoji se gibljejo zelo po robu "greznice", ker so napisani v navijaškem slogu, brez vsakih argumentov in tonu, ki nagovarja točno določeno skupino volilcev.
In ravno s takimi zapisi sem rekel, da se ne ukvarjam, torej hvala in se ne trudi več.

• Haha
Reactions: Matey in jest5

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.778
4.780
113
Želiš torej povedati, da vlada s svojimi ukrepi in zapravljanjem nagovarja vse volilce in ne zgolj točno določenih? Recimo dvig plač v JS, ki dela dodatno luknjo v proračunu nagovarja vse volilce naj še zategnejo pas, ker se luknja neustavljivo veča. Gledanje stran pri romski problematiki, kjer že policaji na našem koncu pravijo, da jim kolegi iz dolenjske sporočajo, da je situacija nevzdržna in se bo moralo večinsko prebivalstvo odseliti iz dolenjske, saj druge rešitve ne vidijo več. Tudi to nagovarja vse volilce ampak volilne baze je pa kar nekaj po teh naseljih. Tudi 75% obdavčitev prebivalstva in deljenje tja, kjer se da čimveč pokrasti nagovarja vse volilce, žepe pa si polnijo zvesti posamezniki... aja čakaj, hmmm... saj je nek minister povedal, da je zvest stranki. Ko bi še pol toliko bil zvest narodu bi pa morda celo kam prilezli.

Teh zapisov, ki so "zapisani v navijaškem slogu, brez vsakršnih argumentov, in v tonu, ki nagovarja točno določeno skupino volilcev" si pa tudi sam kar precej prispeval na tem forumu. Selektivno razumevanje pa te reči.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.646
573
113
No, ravno taki zapisi, kot so tvoji se gibljejo zelo po robu "greznice", ker so napisani v navijaškem slogu, brez vsakih argumentov in tonu, ki nagovarja točno določeno skupino volilcev.
In ravno s takimi zapisi sem rekel, da se ne ukvarjam, torej hvala in se ne trudi več.
Prosim ostani v greznici in se ne oglašaj več. Zaradi tvojih nedubloz je tema povsem neberljiva.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.866
4.282
113

Zakaj ti drugi ne govorijo enako s prvimi.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.191
4.182
113
Ljubljana
hmpg.net
Asta je včeraj švicala v studiu, ko je iskala izgovore, zakaj bo obnova zidanice stala 1,2 milijona evrov. Iz nje bo nastala rezidenca za skladatelje z manjšo dvorano.

Obnovljena zidanica bo služila tudi kot rezidenca za skladatelje, načrtovana je tudi manjša dvorana in digitalizacija Kozinovega opusa, s čimer se bo poglobilo poznavanje Kozinovega časa in dela.

Asta Vrečko je poudarila, da obnova kulturne dediščine ni primerljiva z gradnjo novogradnje ali nakupom pohištva v trgovini. Gre za kompleksen proces, ki zahteva sodelovanje Zavoda za varstvo kulturne dediščine in ne vključuje zgolj obnove, temveč tudi nadgradnjo v smeri kulturnega turizma. Kot pravi, so spominske hiše izjemno priljubljene med domačimi in tujimi obiskovalci, kot primer uspešne prenove je navedla Prešernovo Vrbo in Župančičevo hišo.
Pa saj to ni tako veliko. Samo 300k € več kot obnova rojstne hiše Miška Kranjca, ki je bistveno manjša.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.784
12.016
113
kod Džej-Zija
No, moji prispevki oz "pamfleti" po tvoje prihajajo s strani uradne politike in koalicije, ki sestavlja in vodi vlado in kot taki naj bi imeli neko veljavo (vsaj pri normalnih državljanih), dočim tisto, kar sem pa jaz imel v mislih, nasprotno, prihaja s strani poražencev volitev, ki nimajo drugega dela, kot čimbolj očrniti delo in dosežke vlade. V pomoč so jim pa seveda raznorazni plačani pisuni in drugi akterji, ki lahko na ta način sproščajo svoje nizkotne nagone in vzgibe, kar se vidi vsakodnevno po raznih občilih, pa tudi tukaj niso(niste) nekateri imuni, na to lahko rečem bolezen.
No, tvoji prispevki vodijo direktno na spletno stran tvoje stranke. Če že uporavljaš termin “uradna politika”, so v to politiko vštete najmanj vse parlamentarne stranke, lahko bi pa šteli vse registrirane stranke. Torej tvoji prispevki ne zastopajo celotne uradne politike, ampak tvojo stranko. Prav tako ne zastopajo koalicije in vlade, saj niste sami v vladi.

Druga stran ima vso pravico, da kritično ocenjuje delo in dosežke vlade. Ne boš verjel, to je dejanska naloga opozicije. Vsaki kritiki pripisovati nizkotne nagone in vzgibe je najmanj narcisistično, če ne celo bolestno paranoidno. Tudi upravičene kritike niste sposobni sprejeti, ampak raje VSAKO kritiko jemljete kot osebni napad nase. Sploh premier se obnaša po načelu “država, to sem jaz”. Zato ni presenetljivo, da so ga bolj “navihani” nasprotniki označili za ”sončnega kralja”. Namig: Ludvik XIV.