Kako gre že tista: Đeralismo červona Astaja
Jaz tudiNa alterju se sam s profesorji srecujem, vsi so ucili druge (po njihovih besedah obicajno nesposobne) pa nobenega rezultata
Kako se lahko človek spremeni!...., pri meni pa sam da ni Janša pa naslednjič tud sam da ni Golob, pa SD pa levica.
Ker me že ravno omenjaš -pa ja ne misliš, da bom klikal na take pamflete in jih nato še komentiral? enako velja za druge, ki kot "vire" ponujajo razne strankarske in druge pristranske "medije", ki na "visokem" nivoju predstavljajo in komentirajo politične dogodke pri nas.
V čem? Se ni bati za tebe, ti se ne boš spremenil.
Kaj je, a je tabletov zmankal?
Po drugi strani nam pa ti lepiš PR pamflete lastne stranke, ki jih predstavljaš kot dosežke. Recimo praznovanje dveh praznikov in nabijanje o vrednotah si nam prodal kot dosežek vlade.Ker me že ravno omenjaš -pa ja ne misliš, da bom klikal na take pamflete in jih nato še komentiral? enako velja za druge, ki kot "vire" ponujajo razne strankarske in druge pristranske "medije", ki na "visokem" nivoju predstavljajo in komentirajo politične dogodke pri nas.
No, moji prispevki oz "pamfleti" po tvoje prihajajo s strani uradne politike in koalicije, ki sestavlja in vodi vlado in kot taki naj bi imeli neko veljavo (vsaj pri normalnih državljanih), dočim tisto, kar sem pa jaz imel v mislih, nasprotno, prihaja s strani poražencev volitev, ki nimajo drugega dela, kot čimbolj očrniti delo in dosežke vlade. V pomoč so jim pa seveda raznorazni plačani pisuni in drugi akterji, ki lahko na ta način sproščajo svoje nizkotne nagone in vzgibe, kar se vidi vsakodnevno po raznih občilih, pa tudi tukaj niso(niste) nekateri imuni, na to lahko rečem bolezen.Po drugi strani nam pa ti lepiš PR pamflete lastne stranke, ki jih predstavljaš kot dosežke. Recimo praznovanje dveh praznikov in nabijanje o vrednotah si nam prodal kot dosežek vlade.
No, ravno taki zapisi, kot so tvoji se gibljejo zelo po robu "greznice", ker so napisani v navijaškem slogu, brez vsakih argumentov in tonu, ki nagovarja točno določeno skupino volilcev.Tako je. Velja le, kar povedo naši "pošteni in resnicoljubni" poslanci in depolitizirani mediji. Kar povejo ali napišejo drugi, pa je produkt greznice najnižje sorte... right?
Ker ni boljših dosežkov s katerimi bi se lahko pohvalili, kot je obnova 25 jurjev vredne podrtije za 1,2 miljona. Bi se pa lahko pohvalili, da ste vsaj dobro depolitizirali medije, ki vam ob teh roparskih pohodih po proračunu vljudno držijo štango.
Prosim ostani v greznici in se ne oglašaj več. Zaradi tvojih nedubloz je tema povsem neberljiva.No, ravno taki zapisi, kot so tvoji se gibljejo zelo po robu "greznice", ker so napisani v navijaškem slogu, brez vsakih argumentov in tonu, ki nagovarja točno določeno skupino volilcev.
In ravno s takimi zapisi sem rekel, da se ne ukvarjam, torej hvala in se ne trudi več.
Potrjujem, imajo. Se lažje izločim na WCju.No, moji prispevki oz "pamfleti" po tvoje prihajajo s strani uradne politike in koalicije, ki sestavlja in vodi vlado in kot taki naj bi imeli neko veljavo (vsaj pri normalnih državljanih)
Na Linuxu je vse up to date....vi na w10 pa ne vem kako boste....Zgleda pa da so se vam updajti sfuzlal, vam strojna oprema več ne podpira softwera.
Zakaj ti drugi ne govorijo enako s prvimi.Tako je. Velja le, kar povedo naši "pošteni in resnicoljubni" poslanci in depolitizirani mediji. Kar povejo ali napišejo drugi, pa je produkt greznice najnižje sorte... right?
Ker ni boljših dosežkov s katerimi bi se lahko pohvalili, kot je obnova 25 jurjev vredne podrtije za 1,2 miljona. Bi se pa lahko pohvalili, da ste vsaj dobro depolitizirali medije, ki vam ob teh roparskih pohodih po proračunu vljudno držijo štango.
Pa saj to ni tako veliko. Samo 300k € več kot obnova rojstne hiše Miška Kranjca, ki je bistveno manjša.Asta je včeraj švicala v studiu, ko je iskala izgovore, zakaj bo obnova zidanice stala 1,2 milijona evrov. Iz nje bo nastala rezidenca za skladatelje z manjšo dvorano.
![]()
Zidanica za dober milijon evrov? | 24ur.com
Prenova zidanice na Trški gori nad Novim mestom za 1.2 milijona davkoplačevalskih evrov? Gre za razmetavanje državnega denarja, kot opozarjajo nekateri v parlamentarni opoziciji ali skrb za ohranjanje slovenske kulturne dediščine? V oddajo 24UR ZVEČER je prišla ministrica za kulturo Asta Vrečko...www.24ur.com
Obnovljena zidanica bo služila tudi kot rezidenca za skladatelje, načrtovana je tudi manjša dvorana in digitalizacija Kozinovega opusa, s čimer se bo poglobilo poznavanje Kozinovega časa in dela.
Asta Vrečko je poudarila, da obnova kulturne dediščine ni primerljiva z gradnjo novogradnje ali nakupom pohištva v trgovini. Gre za kompleksen proces, ki zahteva sodelovanje Zavoda za varstvo kulturne dediščine in ne vključuje zgolj obnove, temveč tudi nadgradnjo v smeri kulturnega turizma. Kot pravi, so spominske hiše izjemno priljubljene med domačimi in tujimi obiskovalci, kot primer uspešne prenove je navedla Prešernovo Vrbo in Župančičevo hišo.
No, tvoji prispevki vodijo direktno na spletno stran tvoje stranke. Če že uporavljaš termin “uradna politika”, so v to politiko vštete najmanj vse parlamentarne stranke, lahko bi pa šteli vse registrirane stranke. Torej tvoji prispevki ne zastopajo celotne uradne politike, ampak tvojo stranko. Prav tako ne zastopajo koalicije in vlade, saj niste sami v vladi.No, moji prispevki oz "pamfleti" po tvoje prihajajo s strani uradne politike in koalicije, ki sestavlja in vodi vlado in kot taki naj bi imeli neko veljavo (vsaj pri normalnih državljanih), dočim tisto, kar sem pa jaz imel v mislih, nasprotno, prihaja s strani poražencev volitev, ki nimajo drugega dela, kot čimbolj očrniti delo in dosežke vlade. V pomoč so jim pa seveda raznorazni plačani pisuni in drugi akterji, ki lahko na ta način sproščajo svoje nizkotne nagone in vzgibe, kar se vidi vsakodnevno po raznih občilih, pa tudi tukaj niso(niste) nekateri imuni, na to lahko rečem bolezen.