Planet Golob

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.144
4.600
113
Ko se mora direktor napovedati...

moraš pa imet kar dobre sugardaddye, da objaviš tak članek, sicer bi že iskal novo službo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.079
8.882
113
Srbski N1 je imel včeraj nenapovedan obisk osebe, ki se je predstavljala za novega direktorja.

Ne, ni šlo za obisk. Prišel je novi zakoniti zastopnik vročit razrešitev dotedanji. Ki je rekla, da bi jutri in da jih je lepo povabila da jutri. Da sem jaz on, pokličem na varnostno službo, jim prekličem pooblastila in jo lastnoročno iz bajte zvlečem.

Pa ne vem za kaj gre v ozadju politično. Ampak da si kao neka direktorica in ti niso jasne osnove je pa vrh glave.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

jezek

Guru
24. jul 2008
4.745
2.025
113
V prejsnji firmi smo imeli direktorji posebno varnostno sluzbo v pripravljenosti za primer, ce bi uprava cez noc odletela in bi nam bil onemogocen vstop v objekt in evakuacija pisarne....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.079
8.882
113
ksz
da se dotaknem "helikopterja".
Resno me zanima
Kako odreagirajo vozila z varovanimi osebami če pride do zastojev na cesti? Ker če je normalno prevozna vem da vidiš zgolj lučke, ob zastojih kot so sedaj pa? A se jim moraš ravno tako umikat, če se pa nimaš kam?
Osnova varovanja je, da se na take poti vnaprej pripraviš. Torej imaš predhodnico in ljudi zadolžene da spremljajo stanje na cestah. Če se da, se zastojem izogneš. Lahko tudi s helikopterjem. Če ni druge in moraš potovat preko zastoja probaš uredit dodatno spremstvo, ki pomaga naredit prostor za prehod. Če tudi to ni možno izvedeš prevoz na konspirativen način in čakaš v koloni kot vsi ostali.

Bistveno je kaka je stopnja ogroženosti. Če je nekdo izjemno ogrožen ga ne voziš z lučkami ampak na način da nihče ne ve kdo je v vozilu in kje se vozilo nahaja. Samo to ni zadeva ki bi se na politike aplicirala.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.079
8.882
113
V prejsnji firmi smo imeli direktorji posebno varnostno sluzbo v pripravljenosti za primer, ce bi uprava cez noc odletela in bi nam bil onemogocen vstop v objekt in evakuacija pisarne....
Kok ste bli vi hudi. In varnostna sluzba bi lahko pred vrati stala in z vami pela kumbaya. Ce se lastnik odloci da nekdanji ali suspenziran zaposleni nima vstopa v objekt in celo cez noc zamenja upravo, bo tudi poskrbel za varovanje objekta.

So vam pa ta nateg (posebno pripravljenost posebne varnostne sluzbe) zaracunali, tko da vsaj nekdo je bil srecen. Al si pa sam domislijo vklopil spet.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in jest5

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.858
414
83
Vipavska dolina
Osnova varovanja je, da se na take poti vnaprej pripraviš. Torej imaš predhodnico in ljudi zadolžene da spremljajo stanje na cestah. Če se da, se zastojem izogneš. Lahko tudi s helikopterjem. Če ni druge in moraš potovat preko zastoja probaš uredit dodatno spremstvo, ki pomaga naredit prostor za prehod. Če tudi to ni možno izvedeš prevoz na konspirativen način in čakaš v koloni kot vsi ostali.

Bistveno je kaka je stopnja ogroženosti. Če je nekdo izjemno ogrožen ga ne voziš z lučkami ampak na način da nihče ne ve kdo je v vozilu in kje se vozilo nahaja. Samo to ni zadeva ki bi se na politike aplicirala.
E nekaj takega sem želel slišat, hvala za pojasnilo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.855
4.277
113
Kaj pa naj bi si Aleš kupil s tistimi 800 ojri kolikor jih dobi, da je ves čas na voljo v reprezentančne namene.