Vse je jasno, še preveč.Kaj ni jasnega v tem stavku?
Srbski N1 je imel včeraj nenapovedan obisk osebe, ki se je predstavljala za novega direktorja.forbes bi rad bil "depolitiziran" ?
Ne, ni šlo za obisk. Prišel je novi zakoniti zastopnik vročit razrešitev dotedanji. Ki je rekla, da bi jutri in da jih je lepo povabila da jutri. Da sem jaz on, pokličem na varnostno službo, jim prekličem pooblastila in jo lastnoročno iz bajte zvlečem.Srbski N1 je imel včeraj nenapovedan obisk osebe, ki se je predstavljala za novega direktorja.
![]()
Novi direktor United Group Srbija nenajavljen prišel v podjetje
Nekaj minut pred 16. uro se je pred prostori United Group (UG) v Srbiji pojavil Vladica Tintor, nekdanji direktor srbske agencije za elektronske komunikacije inn1info.si
Osnova varovanja je, da se na take poti vnaprej pripraviš. Torej imaš predhodnico in ljudi zadolžene da spremljajo stanje na cestah. Če se da, se zastojem izogneš. Lahko tudi s helikopterjem. Če ni druge in moraš potovat preko zastoja probaš uredit dodatno spremstvo, ki pomaga naredit prostor za prehod. Če tudi to ni možno izvedeš prevoz na konspirativen način in čakaš v koloni kot vsi ostali.ksz
da se dotaknem "helikopterja".
Resno me zanima
Kako odreagirajo vozila z varovanimi osebami če pride do zastojev na cesti? Ker če je normalno prevozna vem da vidiš zgolj lučke, ob zastojih kot so sedaj pa? A se jim moraš ravno tako umikat, če se pa nimaš kam?
Kok ste bli vi hudi. In varnostna sluzba bi lahko pred vrati stala in z vami pela kumbaya. Ce se lastnik odloci da nekdanji ali suspenziran zaposleni nima vstopa v objekt in celo cez noc zamenja upravo, bo tudi poskrbel za varovanje objekta.V prejsnji firmi smo imeli direktorji posebno varnostno sluzbo v pripravljenosti za primer, ce bi uprava cez noc odletela in bi nam bil onemogocen vstop v objekt in evakuacija pisarne....
Spektakularno. Obnova neke zidanice s tržno vrednostjo 30k eur za 1,2 miljona. Ima se, može se.
E nekaj takega sem želel slišat, hvala za pojasnilo.Osnova varovanja je, da se na take poti vnaprej pripraviš. Torej imaš predhodnico in ljudi zadolžene da spremljajo stanje na cestah. Če se da, se zastojem izogneš. Lahko tudi s helikopterjem. Če ni druge in moraš potovat preko zastoja probaš uredit dodatno spremstvo, ki pomaga naredit prostor za prehod. Če tudi to ni možno izvedeš prevoz na konspirativen način in čakaš v koloni kot vsi ostali.
Bistveno je kaka je stopnja ogroženosti. Če je nekdo izjemno ogrožen ga ne voziš z lučkami ampak na način da nihče ne ve kdo je v vozilu in kje se vozilo nahaja. Samo to ni zadeva ki bi se na politike aplicirala.
Kakorkoli, Litijska glede na lokacijo in velikost ni bila draga. Butasto, da so razporedili dnar in kupili zadnji dan, ampak kot je Simič povedal, tudi z obnovo vred ni blo drago.Litijska je bila samo 7 mil![]()
Bolje, da ne vemo koliko bi stala obnova in koliko garažna hiša nekje v realtivni bljižini.Litijska je bila samo 7 mil![]()
Važna je samo ena stvar.Necenzurirano.si - To je počitniški vikend zakoncev Musar za pol milijona evrov (foto) https://share.google/MHSUc6yvzefhViVtN