Planet Golob

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.478
1.452
113
Za zacetek to da verjames v to da imas posnetke ki dokazujejo da SMO v sistemu vsi leni in podobno.

Pejt na kak pogovor. Pa to ni zaj.ebavanje, resno mislim. Tebi bo lazje na koncu.
Kje sem pa napisal da so vsi ? Je pa večina s katerimi imam kontakt. Napram privatnem sektorju sploh ni primerjave - bi ze vse firme propadle.

Se vedno nisi napisal resitve iz teme na zacetku ?
Razen nebluz da sem jaz kriv za nedelovanje pravnega sistema, kriv da so politiki in dolocene skupine nad zakoni, itd... ?

Nimam dostopa do podatkov iz crnih skrinjic niti ne vidim najmanjsega razloga zakaj bi ti imel dostop do teh podatkov.

Ne vabim te na sestanek ker ne vidim niti 1% smisla v takem zapravljanju casa. Ni nama slo niti preprosto narocilo cevljev, dvomim da bova dalec prisla z debato. Oseb ki:
- verjamejo v teorije zarote,
- se jim stalno godi krivica,
- so vsi v okolici krivi za njihov neuspeh (samo oni sami ne)
- so paranoicni (in snemajo vse okoli sebe)
- se cutijo poklicane ugotoviti vzrok letalske nesrece (ceprav niso poklicani za to in nimajo potrebnih kvalifikacij)
- ….

sem pa zaradi svoje sluzbe spoznal ze dovolj. Ko jih srecam v poslovnem svetu z njimi pac ne sodelujem in nimam casa. Ce vztrajajo je pa ura 200 eur + ddv. Obracuna se zaceta ura in ni reklamacij tudi ce ti odgovori niso vsec. Placas avans jaz bom pa nebuloze poslusal in jih komentiral.

Tako da tema ni pomembna ker dvomim da si ti pripravljen en sam cent za to zapravit :)

ko boš širil kader zaposlenih se priporočam. Po opisu je to top delo, plačilo pa tud ni slabo....