Je komentirana fotka omenjala uradni obisk, al mamo bebavo primerjavo s fantom/brez fanta?kalbo ženšče je bilo na uradnem obisku ne pri tebi na čevapih...tu je bistvena razlika
Tvoje je kritika s katero se absolutno strinjam, tisto je bebavost.
Je komentirana fotka omenjala uradni obisk, al mamo bebavo primerjavo s fantom/brez fanta?kalbo ženšče je bilo na uradnem obisku ne pri tebi na čevapih...tu je bistvena razlika
tisto okrog fanta/ nedoyebnosti itd.... je to je moje mnenje, zgolj eden od odgovorov na levosučne kretenizme katerih je iz dneva v dan več. Tko kot isi tudi sam napisal par postov nazajJe komentirana fotka omenjala uradni obisk, al mamo bebavo primerjavo s fantom/brez fanta?
Tvoje je kritika s katero se absolutno strinjam, tisto je bebavost.
400k mladih na ustaškem koncertu in nedoyebana baba, res top primerjava.tisto okrog fanta/ nedoyebnosti itd.... je to je moje mnenje, zgolj eden od odgovorov na levosučne kretenizme katerih je iz dneva v dan več. Tko kot isi tudi sam napisal par postov nazaj
Žalostno je da se pri vseh težavah ukvarjamo s tem kdo koga natepava pa kako kdo izgleda, pa kdo je šel na thompsona in zakaj da/zakaj ne......pa velja za vpletene in akterje. Pri stanju kot je sedaj so te zadeve zadnja skrb
ne vem kje ti živiš ampak pri nas se vedno leta in leta vse ven vleče in ne vem zakaj bi uršika zala bila izjema...P.s.
Svoje mnenje o tem, kaka Urska okoli hodi, sem izrazila ze ob prvih rdecih čevljih par let nazaj. Se ni spremenilo, ampak to ven vleci vsakic, ko nam ni, vsec kar pocne, nima smisla. Ker vzrocne povezave med enim in drugim ni.
Na njenem osebnem profilu je takole:In to posmehovanje se zasigura z adijopamet fotkam. Od urske fotke so vedno, kot da bi nekdo slikal z nokio n95, izbral eno, kjer se najbolj čudno drži in spustil cez jerryspringer filtre. Ker to je potrebno, da se podpre kritiko njenemu delu?
potem pa naj gre v kik, mano in naj najde kaj spodobnega"Jaz si kupujem tisto, kar si lahko privoščim."