Planet Golob

Je komentirana fotka omenjala uradni obisk, al mamo bebavo primerjavo s fantom/brez fanta?
Tvoje je kritika s katero se absolutno strinjam, tisto je bebavost.
tisto okrog fanta/ nedoyebnosti itd.... je to je moje mnenje, zgolj eden od odgovorov na levosučne kretenizme katerih je iz dneva v dan več. Tko kot isi tudi sam napisal par postov nazaj

Žalostno je da se pri vseh težavah ukvarjamo s tem kdo koga natepava pa kako kdo izgleda, pa kdo je šel na thompsona in zakaj da/zakaj ne......pa velja za vpletene in akterje. Pri stanju kot je sedaj so te zadeve zadnja skrb

• Haha
Reactions: jonny77 in jest5

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.195
2.484
113
Pomurje
tisto okrog fanta/ nedoyebnosti itd.... je to je moje mnenje, zgolj eden od odgovorov na levosučne kretenizme katerih je iz dneva v dan več. Tko kot isi tudi sam napisal par postov nazaj

Žalostno je da se pri vseh težavah ukvarjamo s tem kdo koga natepava pa kako kdo izgleda, pa kdo je šel na thompsona in zakaj da/zakaj ne......pa velja za vpletene in akterje. Pri stanju kot je sedaj so te zadeve zadnja skrb
400k mladih na ustaškem koncertu in nedoyebana baba, res top primerjava.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.151
6.125
113
Vseeno nam je, kaj počne Urška v postelji (in s kom), vendar naj to počne v svojem prostem času, ne med delovnim v svoji pisarni.

Saj menda ni zadnja čistilka tam, temveč predsednica DZ, tretja funkcija v državi (predsednik države, premier, predsednik DZ).

Funkciji ustrezno naj bi se državni uslužbenci obnašali.

• Všeč mi je
Reactions: delter333

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.656
11.760
113
kod Džej-Zija
Dejansko zaradi delitve oblasti na tri neodvisne veje druga funkcija v državi. Enakovredne so: predsednik vrhovnega sodišča, predsednik državnega zbora, predsednik vlade. Nad njimi je le predsednik republike.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.161
7.604
113
Ocitno ne... Zakaj tole Katico citiras, ko imamo pa svojega analoga tudi tu na forumu? Kje je domoljubje?

• Všeč mi je
Reactions: jest5

dax

Guru
22. maj 2012
1.112
2.343
113
A je pomembno, če je to Katica ali Regica? Ko beremo objave, seveda moramo takoj pogledat, kdo je objavil, al so naši, al so vaši, levi, desni, beli, rdeči... Vsebina ni pomembna, knede? Se je Katica mogoče zmotila? Kaj smo naredili s kulturo, se ženščina ni pogledala v ogledalo, preden je šla pred kamere? Kje so časi, ko so bili ljudje na položajih vsaj malo uglajeni in kulturni... Pa ni važno, če je na počitnicah. Pol se pač ne razkazuješ po tv.

• Haha

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.161
7.604
113
Seveda je pomembno, kdo je objavil. Niso vsa menja enako tezka in relevantna, pa ce se zafrustirani underwchieverji na glavo postavijo. Ne glede na peskovnik, ki so si ga izbrali, ker so mislili, da ga je nujno treba.

P.s.
Svoje mnenje o tem, kaka Urska okoli hodi, sem izrazila ze ob prvih rdecih čevljih par let nazaj. Se ni spremenilo, ampak to ven vleci vsakic, ko nam ni, vsec kar pocne, nima smisla. Ker vzrocne povezave med enim in drugim ni.

• Všeč mi je

dax

Guru
22. maj 2012
1.112
2.343
113
Če gledaš, kdo je kaj objavil, se avtomatično polariziraš. Če bi pod to objavo bila podpisana "druga/naša opcija" bi bilo pa v redu? To ni ok. Važna je vsebina in tukaj se hočeš nočeš moraš strinjati s Katico. Moja objava pa je rahlo sarkastična. Vsi nam zavidajo. Te na kaj spominja?

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.104
7.786
113
Kaaaaaaaj? Spet se užigamo nad izgledom nekoga? Je spet ok se zajebavati iz punklastega plešastega šiptarja, črna kravata eventov... ni pa ok memati pujso katero obiskuje fant na delovnem mestu ali pa druge pujse katera ob diabetesu golta bureke in mohitote?

B81

22. jul 2007
38.770
11.724
113
P.s.
Svoje mnenje o tem, kaka Urska okoli hodi, sem izrazila ze ob prvih rdecih čevljih par let nazaj. Se ni spremenilo, ampak to ven vleci vsakic, ko nam ni, vsec kar pocne, nima smisla. Ker vzrocne povezave med enim in drugim ni.
ne vem kje ti živiš ampak pri nas se vedno leta in leta vse ven vleče in ne vem zakaj bi uršika zala bila izjema...

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.379
2.473
113
Pa dejmo Urškin outlook primerjat z Alenkinim.
Doma si lahko v gatah, ko predstavljaš SLO pač ne! In eni se tega držijo. Tudi Golob!

1752398919003.png

erikson

Guru
25. avg 2007
23.603
7.358
113
In to posmehovanje se zasigura z adijopamet fotkam. Od urske fotke so vedno, kot da bi nekdo slikal z nokio n95, izbral eno, kjer se najbolj čudno drži in spustil cez jerryspringer filtre. Ker to je potrebno, da se podpre kritiko njenemu delu?
Na njenem osebnem profilu je takole:

urska dubrovnik forum.png

Jo je pa v tej obleki na Brdu posnel tudi Bor:

urska brdo.png

urska brdo 2.png

sad

Guru
24. avg 2007
22.029
10.738
113
Hudiča, vedno bolj me skrbi:eek:.
Tele fotke so poraz saj tistega sija dobro napičene ženske ni več. :( :eek:
Hudo se nam piše.
Upam, da se bo Bor žrtvoval za celo državo.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.444
1.257
113
Čas kislih kumaric,.....vključno z alterjem.
Kako je kdo oblečen, beli-rdeči-črni....teme ki so vedno "aktualne" in s katerimi ne morš zgrešit žolčne debate.

• Všeč mi je