Koalicija ustavila novost glede vozniškega dovoljenja
Koalicijska večina v državnem zboru je zavrnila predlog opozicijskega NSi, da bi lahko vozniški izpit v prihodnje opravljali le tisti, ki so naredili vsaj sedem razredov osnovne šole.
Tudi sam mislim, da se je golob navadil oblasti in po moje ga niti poraz na volitvah ne bo odnesel z oblasti. Bo pač po volitvah izvedel državni udar pod krinko demokracije.... Vse je možno pod Golobjo oblastjo.
ZeeehhhhjTudi sam mislim, da se je golob navadil oblasti in po moje ga niti poraz na volitvah ne bo odnesel z oblasti. Bo pač po volitvah izvedel državni udar pod krinko demokracije.... Vse je možno pod Golobjo oblastjo.
Sonny Chiba sem že mislil, da so te sprejeli v golobji ples ali pa se ti je kaj zgodilo. Zgleda, da si aktiven samo ko koliko kaj napiše in v čast mi je da sem pritegnil pozornost vsaj enega golobista ali pa kot praviš levega zblojenca.... LOL
ko pridš v naše konce javi grena na kofeFratelli Rusian pijačo, pa tudi v Coopu, Conadu in Famili. Sem delal na vašem koncu in šel čez mejo. Prijetno presenečen koliko je ceneje
Avstrijci nam ga lahko povle...
![]()
Jest bi vprašal kaj Tinca meni o zadevi?Poglej priponko 99112
Okrogla miza v Kranju o varnosti je zelo uspela, oba ministra sta konstruktivno odgovarjala na podana vprašanja. Hvala vsem udeležencem iz Kranja, posebej LO KRanj in obema poslankama.
Če ima kdo kakšno resno vprašanje, se bom potrudil odgovoriti.
LP Alex
Mene pa zanima, zakaj premier Golob meni, da policija sodeluje s kriminalci (24UR Fokus: Intervju s predsednikom vlade, 1.12.2024)?Okrogla miza v Kranju o varnosti je zelo uspela, oba ministra sta konstruktivno odgovarjala na podana vprašanja. Hvala vsem udeležencem iz Kranja, posebej LO KRanj in obema poslankama.
Če ima kdo kakšno resno vprašanje, se bom potrudil odgovoriti.
Ta je resno moten, vsi nam zavidajo vsi nas hocejo kopirat...Poglej priponko 99114
Sveta koalicijska trojica je danes predstavila uspehe, ki so jih naredili na otoku demokracije.
"V Evropi in tudi v ZDA se danes mnogi ozirajo k nam – ker se zavedajo, da takšnih otokov demokracije ne bo vedno več," je dejal. Ambicija te koalicije po njegovih besedah tako ni več zgolj dokončanje mandata, temveč jasna zaveza, da se pot sodobne, vključujoče in socialne države nadaljuje tudi po naslednjih volitvah.
Namesto druge Švice....druga Yugoslavija...Ta je resno moten, vsi nam zavidajo vsi nas hocejo kopirat...
kalbo-ker nisi ravno točno povedal, o kateri "Tinci" je govora, lahko domnevam, da misliš na sosedovo Tinco, ki ti verjetno olepšuje dneve in zraven na žalost krati spanec. Torej, če hočeš izvedeti, kaj meni o tej zadevi bo najbolje, da vprašaš njo, tukaj ti jaz in celotno GS res ne moremo pomagati.Jest bi vprašal kaj Tinca meni o zadevi?
Potem pa napiši, o čem je bilo govora, ker snemali očitno niste. Tudi udeležba je bila dokaj skromna za dogodek z dvema ministroma.erikson-kaj je Golob menil v intervjuju pred kakšnim letom, tudi pod razno ni bila tema današnje okrogle mize.