Planet Golob

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.027
5.145
113
[

Kamele0N -tudi z najboljšo voljo ne morem ugotoviti, kaj si želel povedati s svojim, lahko rečem konfuznim prispevkom, tako, da ti ne morem podati smiselnega odgovora.

Alex

Poenostavljeno....ker očitno nisi na nivoju....

Kdaj boste v Kranju -kjer ste imeli predavanje o varnosti- le to tudi zagotovili? Trenutno ko se sprehodiš čez center ne obstaja načelo " vsi drugačni vsi enakopravni" ampak vaš tovariš Rakovec priviligira državljane kosove...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.541
11.578
113
kod Džej-Zija
PR kampanja na siolu se nadaljuje:

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in Gatto

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.613
9.957
113
kalbo-ker nisi ravno točno povedal, o kateri "Tinci" je govora, lahko domnevam, da misliš na sosedovo Tinco, ki ti verjetno olepšuje dneve in zraven na žalost krati spanec. Torej, če hočeš izvedeti, kaj meni o tej zadevi bo najbolje, da vprašaš njo, tukaj ti jaz in celotno GS res ne moremo pomagati.

erikson-kaj je Golob menil v intervjuju pred kakšnim letom, tudi pod razno ni bila tema današnje okrogle mize.

Kamele0N -tudi z najboljšo voljo ne morem ugotoviti, kaj si želel povedati s svojim, lahko rečem konfuznim prispevkom, tako, da ti ne morem podati smiselnega odgovora.

Alex
Veš ti prekleto dobro kero Tinco mislim.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.977
2.535
113
Pa ena priredba

uspehi slovenije.png

Drugovi i drugarice!
U početku bi nebo i zemlja i tama nad bezdanom

I bi noć, i drugi dan

Neka bude svjetlo!
I bi svjetlo!
I Bog sebi stvori pticu rugalicu

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in ferdo

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.006
7.655
113

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.977
2.535
113
toliko o napadu na Vrečkovo.

Glede pokojnin - 30.965/12=2 580 €/mesec. Kdo le?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.991
4.073
113
Ljubljana
hmpg.net
"ker ga je podedoval po očetu" "obstaja še daljši seznam tistih, ki so jih podedovali." - tole je po starem zakonu, ki sedaj še vedno velja. Po novem dedovanj ne bi bilo več.
In vsi, o katerih piše, so dobili te dodatke zaradi ministrove odločitve, ne zaradi izpolnjevanja kriterijev.

In v ZAKONu O REFERENDUMU IN O LJUDSKI INICIATIVI piše takole:
25. člen
Eno leto po razglasitvi odločitve na referendumu državni zbor ne sme sprejeti zakona, ki bi bil vsebinsko v nasprotju z odločitvijo volivcev.

Ker je bilo vprašanje jasno in skladno s 16 členom istega zakona : "Ali ste za to, da se uveljavi zakon … (navesti naslov zakona), ki ga je sprejel državni zbor na seji dne …?" bo težko menjati obstoječi ("titov") zakon :)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.870
4.302
113
Ker je bilo vprašanje jasno in skladno s 16 členom istega zakona : "Ali ste za to, da se uveljavi zakon … (navesti naslov zakona), ki ga je sprejel državni zbor na seji dne …?" bo težko menjati obstoječi ("titov") zakon :)
Dobro veš, da pišeš bedarije. Zakaj?

Zakaj bi bilo težko menjat "zakon x" z "zakonom z" če je referendum zavrnil zakon "zakon y" ?