Verjetno morajo kaj spiti, ker trezni tvojih objav ne morejo več brati. Sedaj si pa še nakupa piva v sloveniji ne bojo več mogli privoščiti, ker država rabi...
ja, država rabi, da lahko njega v JS futra.... podjetniki pa itak pakirajo za HR....
Verjetno morajo kaj spiti, ker trezni tvojih objav ne morejo več brati. Sedaj si pa še nakupa piva v sloveniji ne bojo več mogli privoščiti, ker država rabi...
Smilite se mi, ker brez alkohola ne znate reševati svojih težav..mimogrede, debela Berta še obstaja?ja, država rabi, da lahko njega v JS futra.... podjetniki pa itak pakirajo za HR....
Isto kot v dragem Mercatorju/Šparu/Tušu z -25% bonom. Ampak trije platoji na teden so vam verjetno premalo.zato pa vidiš Štajerce, ki od Berte vozijo po dva in več vozičkov samo piva.
NO, tudi jaz sem prejšnji teden bil tam. Karton 24kom Laško/Union/Ožujosko je 20,40EUR, gajba flaš(20kom) Ožujsko in Goser pa 17,90EUR.....
Ni nam hudega dokler je dilema ali en plato ali en six pack na dan.Verjetno morajo kaj spiti, ker trezni tvojih objav ne morejo več brati. Sedaj si pa še nakupa piva v sloveniji ne bojo več mogli privoščiti, ker država rabi...
In to nam pridiga en gorenJSki jager wannabe....Pijančki..že tako je alkoholizem problem pri nas, vi pa še jodlarje futrate.
Ni dileme, vzameš plato in dobiš en ali dva pira, ker ti ostalo spijejo prjatli na pikniku...Ni nam hudega dokler je dilema ali en plato ali en six pack na dan.
Daj se delat neumnega, resnici na ljubo resnično nebroj zaposlitev v JS zahteva samo faks, najpogosteje vseeno kakšen (izredno primerno za izobražene na FDV). Potem pa se na podlagi formalno dosežene izobrazbe (vseeno katere smeri, izkušnje niso pomembne) določi plačo.... smatrajo, da v JS ni potrebe po drugače kvalificiranem kadru, kot je diploma FDV?
Za tebe brat moram človk imet kaj pod kapo!Pijančki..že tako je alkoholizem problem pri nas, vi pa še jodlarje futrate.
Res je, zaželjeni so možgani, treznost in osnovna pismenost, kar pri marsikomu od članov foruma ni prisotno.Za tebe brat moram človk imet kaj pod kapo!
Absolutno se potrebuje marsikateri kader le po lestvici padeš v nikakršni razred. Jaz svoje sedanje plače ne bi štel v JS niti pod razno.Torej trije desnosučni genijalci, nosilci kapitalističnega razvoja smatrajo, da v JS ni potrebe po drugače kvalificiranem kadru, kot je diploma FDV? Torej je najbolje, da vse ostane kot je in stagniramo še naslednjih 30 let pod vsemi vladami?
Poglej priponko 99032
No v tem primeru imaš pa ti verjetno rdeč nosek ker si tole malo obrnil. Kot vedno.Res je, zaželjeni so možgani, treznost in osnovna pismenost, kar pri marsikomu od članov foruma ni prisotno.