Planet Golob

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.367
1.329
113
43
Če bi bilo vprašanje a daš sosedu 5 Eur pa bi bila verjetno 90% udeležba pa 100% izkupiček. Zapravljanje keša in papirja. Pa teh mojih 3 min ka sm to pisal .

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Matey in Gatto

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.367
1.329
113
43
Na prvi strani medijev je povsod njegova grda faca.
Treba zašolat plato ka bom betoniral. Upam da bog vidi kak sm priden

Če računaš na procent, ki ga tako ali drugače dobi presvetli, ni tole noben čudež.
pust procente, ti zdaj niso relevanti ker to niso volitve ampak referendum. Pa kot berem so proti glasovali tudi nejanezovi, tako da..... Če bi bile volitve bi bil procent višji že iz naslova članov+simpatizerjev.

• Všeč mi je
Reactions: sad

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.507
9.847
113
In Golob, če bi mel vsaj tri pike drugje kot v Tinci bi pozival na referendum, ker poziv na bojkot ne sam da je moralno sporen, ampak je recept za neuspeh, ker Jsnšatovi so pridni.

netko

Guru
25. jul 2007
7.052
2.355
113
In Golob, če bi mel vsaj tri pike drugje kot v Tinci bi pozival na referendum, ker poziv na bojkot ne sam da je moralno sporen, ampak je recept za neuspeh, ker Jsnšatovi so pridni.
točno tukaj se vidi da pernati nima pojma kaj dela. Svoje bi moral pozivat na refernedum, da glasujejo za, potem bi se mu zelo verjetno nebi zgodilo to, da so tudi njegovi glasovlai proti... zgubit nebi imel kaj saj glasovi za ne vplivajo na kvorum

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.487
4.328
113
Pojdi na policijo delat, manjka jih pa cudezno se bos vsak dan zbudil spocit.
Mam dva policaja v bližnjem in daljnem sorodstvu, pa enega kot bivšega soseda. Noben od njih sicer ni več navaden prometni policist ampak so vsi višje. Nobenemu ni prehudo in z vsemi se odlično razumemo.

Seveda pa moja objava niti približno ni zadevala trenutno situacijo policistov kjer kolikor mi je znano ni več bonificiranih delovnih dob.