Planet Golob

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.317
6.416
113
blizu močvirne prestolnice
Glede referenduma le to. Sem že povedal da sem glasoval proti, nisem ne simpatizer ne član SDS še manj pa janšist. Za mene ni stranke v Sloveniji,ki bi se častno borila proti vsem levičarjem woke,lgtb sceni in islamizaciji Evrope. Zato se bojim, da je bil to celo udarec za kvazi desnici. Nabrali so 30 odstotkov folka, je potem za leve izdajalce 70 odstotkov folka?

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.546
-1.081
48
Valparaiso
Glede referenduma le to. Sem že povedal da sem glasoval proti, nisem ne simpatizer ne član SDS še manj pa janšist. Za mene ni stranke v Sloveniji,ki bi se častno borila proti vsem levičarjem woke,lgtb sceni in islamizaciji Evrope. Zato se bojim, da je bil to celo udarec za kvazi desnici. Nabrali so 30 odstotkov folka, je potem za leve izdajalce 70 odstotkov folka?
cerkveni si, torej na strani domobrancev

pri maši si dobil navodila in obkrožil proti beleme prahu umetnikov

• Objave ne odobravam
Reactions: koliko in tomi

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.783
2.678
113
GS je na zadnjih volitvah dobila 410k glasov, tukaj je bilo skoraj 400k, ki so glasovali proti.

Me zanima, kakšne manevre se bodo poslužili v GS, da bi za drugo leto obrnili izid. Sicer z dejanji zelo težko, če bi manj poslušali Levico, bi rating vil verjetno dosti višji v prid GS.
Saj levi ne razumejo!

1747025647274.png

Ko želijo levičarji sesuti dela svojega vzornika!

• Všeč mi je
Reactions: koliko

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.318
1.271
113
Ja, in kaj konkretno spremeni ta referendum. Kaj pravi stari zakon in kaj novi. V čem je konkretno razlika med zakonoma?
Po starem zakonu minister predlaga prejmnika te penzije. In minister bo vsaj malo pazil, koga predlaga (če ne drugega, zaradi svoje politične kariere).
Po novem pa je ta izbira na nekem odboru, ki ga izbere kdo ve kdo, in ki se lahko skrije za anonimnostjo in "strokovnostjo". V glaven tisti umetniki pri koritu si lahko med sabo te penzije potalajo.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Gatto in Kamele0N

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.324
1.869
113
40
Dokler se nebo nehalo (kot tu na forumu) prepeglavat domobrance in komije in se ne bo raje vprašalo, kaj sploh želimo iz naše države v bodoče, bo klinac.

Normalizacijo javne porabe (znižanje stroškov v zdravstvu, napihnjen javni sektor...), znižanje obdavčitev dela, preprečevanje korupcije na vseh vogalih, privabljanje dobrih kadrov in investicij...

Ne, mi pač miselno ostajamo za časom...

jello

Guru
22. sep 2008
10.517
4.024
113
Vsaj malo pazil....
Po starem zakonu minister predlaga prejmnika te penzije. In minister bo vsaj malo pazil, koga predlaga (če ne drugega, zaradi svoje politične kariere).
Po novem pa je ta izbira na nekem odboru, ki ga izbere kdo ve kdo, in ki se lahko skrije za anonimnostjo in "strokovnostjo". V glaven tisti umetniki pri koritu si lahko med sabo te penzije potalajo.

Šaljivec. To je integriteta pri nas ja, ki se ji reče "bo vsaj malo pazil" (po domače "fuck almost given"). Še tistega, ki ga dobijo s prsti v marmeladi se ni treba znebit, če imajo zagotovljeno število glasov. Če aktualiziram, dodatek k penziji lahko podeli opici pa se mu ne bo nič zgodilo, niti nerodno mu ne bo. Oziroma, s tvojimi besedami, "bo vsaj malo pazil".

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in jonny77

jello

Guru
22. sep 2008
10.517
4.024
113
Dokler se nebo nehalo (kot tu na forumu) prepeglavat domobrance in komije in se ne bo raje vprašalo, kaj sploh želimo iz naše države v bodoče, bo klinac.

Normalizacijo javne porabe (znižanje stroškov v zdravstvu, napihnjen javni sektor...), znižanje obdavčitev dela, preprečevanje korupcije na vseh vogalih, privabljanje dobrih kadrov in investicij...

Kdo mi? Trije od štirih so včeraj povedali da jih preštevanje naših in vaših ne zanima.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.566
4.083
113
Odkrit je bil način kako z bojkotom doseči zmago. 1,2 milijona volilcev je z bojkotom referenduma dokazalo, da so proti predlogu, ki odreka dodatke. Bojkot bo uporabljen tudi na parlamentarnih volitvah.
K tem 1.2 M je treba prišteti tudi tiste, ki so obkrožili ZA in tiste, ki so pomotoma obkrožili PROTI.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.318
1.271
113
Vsaj malo pazil....

Šaljivec. To je integriteta pri nas ja, ki se ji reče "bo vsaj malo pazil" (po domače "fuck almost given"). Še tistega, ki ga dobijo s prsti v marmeladi se ni treba znebit, če imajo zagotovljeno število glasov. Če aktualiziram, dodatek k penziji lahko podeli opici pa se mu ne bo nič zgodilo, niti nerodno mu ne bo. Oziroma, s tvojimi besedami, "bo vsaj malo pazil".
Kdo govori o integriteti?
Minister bo vsaj malo razmislil, ali se mu splača (ali oma kakšno korist od tega) dati penzijo nekomu, ki z golo ritjo riše olje na platnu (al pa psa doji).
Eni "strokovni" skupini umetnikov pa dol visi, kaj si plačniki penzij mislijo o izbiri. Bolj neumna izbira, bolj "umetniško" bo vse skupaj zgledalo. In ker so "strokovnjaki", se jim ne bo popolnoma nič zgodilo.

• Všeč mi je
Reactions: koliko in sad

tomi

Guru
1. sep 2007
18.933
10.137
113
MB

hja glej, ce pa levi pol tega kar ti pišeš noče, oz tvojim stališčem pravi janšizem.