Ne jaz ne podjebavam. Vem zakaj je bil referendum in kaj sem obkrožil. Pajacem tvojega kova, pa mi ni interes karkoli objasnjevat.Se pravi da tudi ti veš da je referendum podjebavanje in nič drugega
Glasovi PROTI | 92,43 % 371.223 |
Kaj so samo oni proti temu zakonu ali kako?klerojanševizmu + tistim ki mrzijo brezdelne umetnike bo uspelo
Hitro še en referendum na to temo!bo treba kvorum dvignit
Glasovi PROTI 92,43 %
371.223
Zakon je padel - Za zavrnitev zakona mora proti glasovati vsaj 338.491 volivcev.
Je pa tole slab obet za SDS volitve. Toliko truda, pa so dosegli manj kot 400.000 glasov.
Pa se je Alter spet izkazalDobro, da sem videl to temo in ravno še ujel volišče.
Sem čisto pozabil.
Sirotek, obvadujete vse medije, pa vam ni ratalo.Še naprej bo še naprej veljal zakon iz l. 1974, torej se ni zgodilo nič dramatičnega. SDS+NSi+sateliti imajo cca. 350k volilcev, kot leta 2022. S prodajanjem svoje “resnice” ne morejo prebiti te meje. Udeležba 55+% na DZ volitvah bo za njih nov poraz.
V bistvu jih imajo manj.Še naprej bo še naprej veljal zakon iz l. 1974, torej se ni zgodilo nič dramatičnega. SDS+NSi+sateliti imajo cca. 350k volilcev, kot leta 2022. S prodajanjem svoje “resnice” ne morejo prebiti te meje. Udeležba 55+% na DZ volitvah bo za njih nov poraz.