Tudi Računsko sodišče ugotovilo, da je SPIRIT popolnoma po nepotrebnem od zavezancev zahteval, da razvijejo in imajo na spletu dostopen lasten API za poročanje porabe svojih najemnikov. Uporabniška imena in gesla pa naj bi pošiljali kar na skupinski mail.
![]()
"Mi nič ne razumemo," so trdili zavezanci, zdaj so tudi revizorji okrcali Spirit
Agencija Spirit ni izbrala tehnične rešitve, ki bi v najmanjši možni meri stroškovno in časovno obremenila zavezance za poročanje o pomočeh.forbes.n1info.si
kaj si pa mislil? mi tu lokalci smo zihr x mesečno pri sosedih nabvi se večina zadev, kake tekoče manjše reči pa se kupijo pri nas.![]()
Šokirani boste. To so cene osnovnih življenjskih potrebščin v Italiji. In primerjava s cenami pri nas.
Zaradi visokih cen v Sloveniji smo obiskali italijansko Gorico, kjer so cene ugodnejše, ponudba pa pestra. Slovence še vedno privlačijo nakupi čez mejo, raziskali pa smo tudi, kako se je nakupovalna kultura spremenila v luči Evropske prestolnice kulture 2025.www.planet-tv.si
Poglej priponko 98521
Prodajna cena z dostavo proizvajalca, davki/trošarine,...?kaj si pa mislil? mi tu lokalci smo zihr x mesečno pri sosedih nabvi se večina zadev, kake tekoče manjše reči pa se kupijo pri nas.
PS laško 0,5l je recimo v ipertosanu redna cena 0,99 € pri nas ni toliko niti s kuponi