Na mojo se je golob podpisal.Dohodnino ste kaj preverjali in primerjali?
2centa moram doplačati. krucefiks pokvarjena taubijova
Na mojo se je golob podpisal.Dohodnino ste kaj preverjali in primerjali?
in zastarelih računalnikov namesto
Alex, daj ti raje Golobu reci za zvezek in prepiši par njegovih uspehov. Ker me res zanima.... če si pa ok in normalen, pa lahko sodelujemo...
Mar ne dela točno tistega za kar je bila izbrana.V tem, da zafrkava kmete, zdravnike, javno upravo, podjetnike, vse ki količkaj mislijo s svojo glavo. Nabija davke, obnavlja železniške postaje z desetinami milijonov na katerih ni več kot deset potnikov dnevno obenem pa mirno spregleda na obnovo UKC in zdravstvenih ustanov. Dobra je v tem, da piše zakon o evtanaziji in pozablja na možnost pomoči pomoči potrebnim. Zgoni milijone za nakup ruševin in zastarelih računalnikov namesto, da bi ta denar namenila za obnovo območja po poplavah. Ukvarja se sama s sabo in odpušča dobre ministre in jih zamenjuje s slabimi. Uvaža ilegalne migrante v Evropo. Gradi nove azilna zatočišča na območjih, kjer tega nobeden noče. Ta vlada je najboljša ever..... LOL
Saj tudi mi nismo in ti skusamo ze od zacetka tvojega posiljevanja tu gor dopovedat da res ne bi vec, ti pa se kar vztrajas.A boš še dolgo cmizdril s to "drugačnostjo"? sem že povedal, da jaz osebno nisem pristaš "nastavljanja še drugega lica", ker to nekateri izkoristijo še za brco nekam, ampak, da bedaku rečem bedak, če si moron, si zame moron, če si pa ok in normalen, pa lahko sodelujemo...ni tukaj neke filozofije, kot bi nekatere snežinke rade-češ, mi lahko vse, vi pa ne.
Alex
ker vas je tako j.ebeno malo?Sam leve je brati, kako tolčejo po Vladi!
Desnih pred 2 leti ni bilo nič slišat!
đoni za goloba se boš pa ja potrudu in žrtvovalNa mojo se je golob podpisal.
2centa moram doplačati. krucefiks pokvarjena taubijova
Ne mesaj njih zraven, ker tocno ves, kdo je kriv...Ja prav tukaj. In ja, dons od zjutri že ne dela. In? Golob kriv, Tinca, Rusi?
TU?:Sem dam ker je fuL obiska...
Kje lahko najdem preracun stroska iz 2002 na danes?
Poglej priponko 83840
Pošlji jim podatke in prosi za izračun - https://www.stat.si/StatWeb/Home/ContactSem dam ker je fuL obiska...
Kje lahko najdem preracun stroska iz 2002 na danes?
Poglej priponko 83840