Planet Golob

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.938
3.633
113
V tem, da zafrkava kmete, zdravnike, javno upravo, podjetnike, vse ki količkaj mislijo s svojo glavo. Nabija davke, obnavlja železniške postaje z desetinami milijonov na katerih ni več kot deset potnikov dnevno obenem pa mirno spregleda na obnovo UKC in zdravstvenih ustanov. Dobra je v tem, da piše zakon o evtanaziji in pozablja na možnost pomoči pomoči potrebnim. Zgoni milijone za nakup ruševin in zastarelih računalnikov namesto, da bi ta denar namenila za obnovo območja po poplavah. Ukvarja se sama s sabo in odpušča dobre ministre in jih zamenjuje s slabimi. Uvaža ilegalne migrante v Evropo. Gradi nove azilna zatočišča na območjih, kjer tega nobeden noče. Ta vlada je najboljša ever..... LOL
Mar ne dela točno tistega za kar je bila izbrana.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Kaj bos tolkel po vladi, ce je vse kul...ok ne vse, ampak vsaj nekaj je blo...zdaj ni pa nic.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
A boš še dolgo cmizdril s to "drugačnostjo"? sem že povedal, da jaz osebno nisem pristaš "nastavljanja še drugega lica", ker to nekateri izkoristijo še za brco nekam, ampak, da bedaku rečem bedak, če si moron, si zame moron, če si pa ok in normalen, pa lahko sodelujemo...ni tukaj neke filozofije, kot bi nekatere snežinke rade-češ, mi lahko vse, vi pa ne.

Alex
Saj tudi mi nismo in ti skusamo ze od zacetka tvojega posiljevanja tu gor dopovedat da res ne bi vec, ti pa se kar vztrajas.

Tako da ocitno ne dojemas metod ki se jih sam (po lastni izjavi) posluzujes.

Da bos razumel zakaj sem tako nastrojen proti tebi - ker si prvi v zgodovini, ki se je razglasil za predstavnika stranke, nato celo napisal da vec ljudi upravlja s profilom in nato da ne vec (tezko je sledit vsem tem bedarijam) in potem zacel vse tukaj gor posiljevat s svojimi mnenji. Lej mene mnenje gibanja svoboda na tem forumu ne zanima. Tudi od SDS me ne. Me pa od njihovih volilcev. Ampak ti si sam povedal da si tu sluzbeno kot predstavnik stranke.

zato uzivaj dokler se lahko unicujete Slovenijo. Pride dan ko vam bo volilno telo povedalo kam pasete - na smetisce zgodovine.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113
4 more years, 4 more years, 4 more years
Ker poplave...gledam Tarčo, pa drugače kot v naslednjem mandatu to ne bo rešeno. Seveda marsikaj razumljivo, sam sončni kralj je gobezdal, zdej pa antipaticnega ministra pošilja tja. Še dobro da jim ne priporoča da gredo v kakšen kamp na obalo, seveda hrvaško. Sol pa vitamini bodo rešili težave.
Pa mogoče.tinca kak vegi burger ponudi, pa špargljev je sedaj polno.

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Sem dam ker je fuL obiska...

Kje lahko najdem preracun stroska iz 2002 na danes?

IMG_20240412_085437_edit_7845793372239.jpg