V Vojniku.... mal spremembe...Sm si ga 8 let nazaj našel na drugem koncu Slovenije
V Vojniku.... mal spremembe...Sm si ga 8 let nazaj našel na drugem koncu Slovenije
Odkar je šel Stare med medijske zvezde so se firmski dohtarji en za drugim podali med privatnike...A firme več nimajo svojih zdravnikov, ki bi bolniške odobravali - potrjevali? Resno sprašujem, kar sem včasih delal v velikih firmah je to bil "službeni" zdravnik.
A ni mozakar omenjal da gre za 81 staro osebo?Namenoma spregledala: ambulanta za neopredeljene?
A firme več nimajo svojih zdravnikov, ki bi bolniške odobravali - potrjevali? Resno sprašujem, kar sem včasih delal v velikih firmah je to bil "službeni" zdravnik.
Od velikih firm samo za Lek vem, da imajo "svojega" zdravnika. Pa še to le v Lj. In za 4 ure na dan. Pa še ta zdravnik je v bistvu v ZDLj zaposlen, pa ga v Leku najemajo za te 4 ure.A firme več nimajo svojih zdravnikov, ki bi bolniške odobravali - potrjevali? Resno sprašujem, kar sem včasih delal v velikih firmah je to bil "službeni" zdravnik.
Ambulanta za neopredeljene je v našem primeru na enaki oddaljenosti, kot urgenca, ca. 45 km... saj se da, ampak a je normalno, da moraš tako starega človeka vlačit tako daleč? Sama itak ne more. Prej je bil zdravnik manj kot kilometer stran. Oz. je še, samo ne njen, ker ne vpisuje noben. Zato ker "strokovnjaki" niso sposobni vzpostavit normalnega sistema? Samo krpajo cel čas z nekimi na pol premišljenimi rešitvami, zraven kradejo, situacija je pa vedno slabša.Namenoma spregledala: ambulanta za neopredeljene?
A firme več nimajo svojih zdravnikov, ki bi bolniške odobravali - potrjevali? Resno sprašujem, kar sem včasih delal v velikih firmah je to bil "službeni" zdravnik.
Za Lek vem, da ima tudi v Lendavi.Od velikih firm samo za Lek vem, da imajo "svojega" zdravnika. Pa še to le v Lj. In za 4 ure na dan. Pa še ta zdravnik je v bistvu v ZDLj zaposlen, pa ga v Leku najemajo za te 4 ure.
Seveda stanje ni normalno, ampak ni to krivda samo zadnje, predzadnje, pred-predzadnje,... vlade. Po moje je izvirni greh enkrat takrat ko se je pustilo Konradu Kuštrinu 28 let srat po vseh, ki niso bili nadljudje = zdravniki (v opravičilo zdravnikom - imamo še nekaj takih poklicnih skupin).Ambulanta za neopredeljene je v našem primeru na enaki oddaljenosti, kot urgenca, ca. 45 km... saj se da, ampak a je normalno, da moraš tako starega človeka vlačit tako daleč? Sama itak ne more. Prej je bil zdravnik manj kot kilometer stran. Oz. je še, samo ne njen, ker ne vpisuje noben. Zato ker "strokovnjaki" niso sposobni vzpostavit normalnega sistema? Samo krpajo cel čas z nekimi na pol premišljenimi rešitvami, zraven kradejo, situacija je pa vedno slabša.
Simbolika našega zdravstva s tistim stebrom viadukta je zgolj naključje!
korupcija tudi za periferijo!
Bili so vpisani vsi iz vrste. Torej v bistvu so stali v vrsti brez veze. Lahko bi prišli 6 ur kasneje.
PS. Lahko vsi vi tule stojite 6 ur v vrsti? Ker tile so bili očitno bolni ali so se vsaj tako počutili.
A to z gobo tekmujes kdo se bo bolj neumnega naredil?Namenoma spregledala: ambulanta za neopredeljene?
Tudi jaz. Samo vsi nimajo te opcije.jaz dopust vzamem...
A nima Holob na štajerskem un superračunalnik? Aia....Si predstavljaš mega računalniški strežnik, ki 16.04.2026 ob 00:01 prebavi vseh 10.000 klikov, vpisa željnih?