Planet Golob

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.918
435
83
Vipavska dolina
KSZ
dvakrat sem šel volit, 96 na predsedniške, tam sem dopisal Ivan Kramberger in ga obkrožil. Pač če so me že poslali na predčasne potem se spodobi da tud grem.
In na te zadnje sem šel, pa sem že prej dejal da ne bom vodil nikogar ki je bil v parlamentu prejšnjo rundo in nobenega novoustanovljenega, ala Svoboda.
Volil sem Pirate, vsaj glas sem dal takim ki je majhna možnost da pridejo noter, če bi pa prišli pa naj, odločali itak ne bi. In taka glasovnica je boljša kot neveljavna, vsaj tako razmišljam jaz. Ker če bi hotel neveljavno potem se mi ne splača avta vžigat in raje niti ne grem volit.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sajkek

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.139
6.610
113
blizu močvirne prestolnice
Tvoja stvar je, ali greš volit ali ne. Sicer se po tem malo težko pizdiš čez rezultat ampak vseeno je to normalna opcija. Zgoraj pa psiho pravi, da gre na volitve in uniči glasovnico, ker živi v prepričanju, da s tem prepreči goljufanje na volitvah.
Mal na gobec pazi. Ne bova še midva tako pogovarjala.Svoje težave rešuj drugje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.139
6.610
113
blizu močvirne prestolnice
v določenih primerih je, ko se s tem doseže nesklepčnost in glasovanje pade v vodo.

Ampak za 8888 bi pričakoval, da bi kot mirovnik izbral nsi, kot marsikdo tu.
Na zadnjih volitvah sem naredil tako kot se mi je zdelo prav. In ja vsi spadajo v isto korito. Lustracija na vse politike do danes pa bo pa na vse iz vrha pravosodja, policije pa bo Slovenija zacvetela.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
676
-5.027
28
Pa če vam nobeden ni všeč, zakaj ne kandidirate? Vas je strah, da ne boste nobenemu všeč?
To se tudi jaz sprašujem ob prebiranju takih in drugačnih debat po raznih omrežjih, ne samo tukaj- vsi imajo polna usta,(tipkovnice) kaj je treba in kako bi morali drugi vse postoriti, v resničnem življenju so pa sivi nergači, ki niso sposobni voditi niti lokalnega društva ljubiteljev kuncev, kaj šele kaj bolj resnega.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.580
10.742
113
Mal na gobec pazi. Ne bova še midva tako pogovarjala.Svoje težave rešuj drugje.
A si mal znorčku? Pogovarjal se bom s tabo točno tako kot bom hotel. Ko boš pa nehal sejat sovraštvo in lajat naokoli, ker misliš da te zdrava marija naložena pri spovedi resnično odreši, potem se pa lahko normalno pogovarjava, do takrat pa žanji kar seješ.

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.684
626
113
To se tudi jaz sprašujem ob prebiranju takih in drugačnih debat po raznih omrežjih, ne samo tukaj- vsi imajo polna usta,(tipkovnice) kaj je treba in kako bi morali drugi vse postoriti, v resničnem življenju so pa sivi nergači, ki niso sposobni voditi niti lokalnega društva ljubiteljev kuncev, kaj šele kaj bolj resnega.
Lepo si opisal družbo združeno v Svobodi, ki je posvojila program še slabše združbe združene v Levici katere imaginarni marksistično naravnan program se izvaja. Ta program način vodenja družbe nikjer v svetu še ni preživel. Zato mu je treba zapret vrata.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.594
9.756
113
Kaj pa če nočem, da zmaga katerikoli od zlistanih na glasovnici?

Meni je neverjetno kako ste stari osli (naj bi bili opravilno sposobni?!) nasedli propagadnemu prijemu o državljanski dolžnosti it na volišča in obkrožit (NUJNO!!!) nekoga tam naštetega :sprasujemse:

Dokler bo sistem tak, da so volitve veljavne, pa tudi če se na volišču pojavi en sam človek in odda listek in dokler na listku ne bo možnost "nič od naštetega" mene volišče ne vidi. Jaz ne bom pomagal profesionalnim bleferjem do službe za naslednjih x let z možnostjo podaljšanja (če se preseli v kakdrug tabor ali pa tudi ne). Vi pa izvolite. Meni se v vsakem slučaju isto piše ...
In kerlcem, ki prodajate mantro/meglo, da s tem podpiram "izvoljene" (ker je nekdo drug zaradi mojega ne-glasu zmagal ali kaj?!) sporočam samo :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

Pogojno, ponavljam pogojno bi mogoče (mogoče ...) celo šel volit, če bi bile volitve neposredne. Da volim listo ... ne se jebat no ....
Torej na volitve za predsednika drzave gres vedno?

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
676
-5.027
28
Lepo si opisal družbo združeno v Svobodi, ki je posvojila program še slabše združbe združene v Levici katere imaginarni marksistično naravnan program se izvaja. Ta program način vodenja družbe nikjer v svetu še ni preživel. Zato mu je treba zapret vrata.
In kdo bo temu programu zaprl vrata? ti? v vsem blebetanju nisi navedel, da boš kandidiral in poskušal izvesti spremembe- torej si navaden mlatilec prazne slame, kakršne sem omenil v prvem postu.

Naslednji ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.580
10.742
113
Ti nisi sposoben odgovora na zelo preprosta vprašanja.

jello

Guru
22. sep 2008
11.040
4.269
113
nimaš ljudi, premala država
Zdaj pa samo še stakneta glavi in seštejeta kako je mogoče da je v premajhni državi seznam ljudi, pardon plevela, ki ga je treba odstranit/uničit vsak dan daljši, praktično neskončen, vsekakor pa dovolj dolg da cvetoča država po naci merilih sploh ni mogoča.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
676
-5.027
28
On ja. On in ogromna masa drugih volilcev.
Če misliš z "ogromno maso" volilcev na tiste, ki prejemajo impulze iz centralnega uma, ki bivakira na Trstenjakovi in volijo v skladu z njegovimi navodili menim, da rahlo precenjuješ to maso...če upoštevamo še tiste ubožce, ki na volišču ne vedo, zakaj so glasovnice namenjene in zato uprizarjajo raznorazne performanse (nekaj takih se je že pofočkalo zgoraj), je ta "ogromna masa" blizu stalnih 20%. In za teh 20% se ve, kaj lahko ukrenejo-nobenih tektonskih premikov, kot se je že pokazalo in se še bo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.489
17.998
113
Če misliš z "ogromno maso" volilcev na tiste, ki prejemajo impulze iz centralnega uma, ki bivakira na Trstenjakovi in volijo v skladu z njegovimi navodili menim, da rahlo precenjuješ to maso...če upoštevamo še tiste ubožce, ki na volišču ne vedo, zakaj so glasovnice namenjene in zato uprizarjajo raznorazne performanse (nekaj takih se je že pofočkalo zgoraj), je ta "ogromna masa" blizu stalnih 20%. In za teh 20% se ve, kaj lahko ukrenejo-nobenih tektonskih premikov, kot se je že pokazalo in se še bo.
Ne, z ogromno maso mislim na vse, ki bomo na volitvah pokazali fakiča tvojemu sončnemu božanstvu ter dali svoj glas komu drugemu in teh je bilo že na zadnjih veliko več od 20%. Ti v svoji omejenosti seveda misliš, da so proti vam zgolj sdsovci a na srečo temu ni tako.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.017
8.309
113
hmmm...

če kdo želi, mu lahko izračunam:

če bi veljalo tole:

ali božičnica 639€.

Pa se ne dotikam tudi obveznega zdravstvenega, ker normalni smo ga plačevali tudi v prejšnji obliki in ne upoštevam telih jajc za dolgotrajno oskrbo, ker nikjer ne piše, da janša tega ne bo obdržal.

Pri meni (brez mojega predragega, ker moram počakat tisti pildek delodajalca) samo letos 4x razlika ( v mojo škodo, se ve). Ni to sicer denar, ki bi kupil moj glas, kamoli glas za SDS, ampak malo za orientacijo, ko tat vpije: "držite tatu!"

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.580
10.742
113
Miško, SDSa z njegovimi derivati ne prenesem ravno zaradi impulzov ki jih omenjaš, pa me vseeno tvoje sončno božanstvo ni prepričalo, ne prej, zdaj pa sploh ne. Tko da kar pripravi kufre.
Kar je najbolj žalostno pri tvojem božanstvu je pa to, da SDS niti ne rabi angažirat twiter vojske na Trstenjakovi, si sami kozle streljate enega za drugim.