Ah to nima veze z motorjem. Bi crknilo itak. Pa itak ne rabiš.
Ah to nima veze z motorjem. Bi crknilo itak. Pa itak ne rabiš.
Saj ne da sem ti 2 (dva) dni nazaj napisal da nemudoma prodaj....Kaj bos delal na svojo roko? Potem bos pa res pečen če ti čez 1kkm useka. Edina pametna resitev je NEMUDOMA v nek salon.....staro za novo....če ti ne znese finančno pač začasno vzameš neka jetra. Ohranjanje trenutnega avta te bo teplo. Stavim.
A senzor je brez kakšne ovire? Si preveril? Meni se je zgodilo če snega nisem dobro očistil pa zadnjič na avtocesti ko se mi je neka velika žuželka razparala direktno čez radar
Kaj ces lepšega, da sta oba zadovoljna.Vectra C
prava omega ima , solidno ceno:Kaj ces lepšega, da sta oba zadovoljna.
Mal se bos ob registraciji kislo nasmehnil, pa na pumpi tudi.
Cez par let ga bos pa temu prodal.
Se bolje bi bilo ce bi kupil kako omego MV6 3.0
Tisto je pa ze (young) oldtimer
To ni "konfekcija" za vsak dan.prava omega ima , solidno ceno:
lotus omega used – Search for your used car on the parking
5 lotus omega used on the parking, the web’s fastest search for used cars. ? Find the car of your dreams.www.theparking.eu
V6 je službeno vozilo...Kaj ces lepšega, da sta oba zadovoljna.
Mal se bos ob registraciji kislo nasmehnil, pa na pumpi tudi.
Cez par let ga bos pa temu prodal.
Se bolje bi bilo ce bi kupil kako omego MV6 3.0
Tisto je pa ze (young) oldtimer
Sem tudi vozil, Opla karavana s to kombinacijo. Poskočen bolj kot starejša 1.4 turbo z 8kw več . Menjalnik krasen. Japonci znajo. Poraba je enaka kot 1.4. Zvok pa... No, vsaj grozen ni.danes slučajno vozi P1.2 131konjev avtomatik.... ne morem verjet, kako ta 8 stopenjska avtomatika dobro prestavlja, tudi pospeški so kar fenomenalni.
Če primerjam mojo "premijo" s 200 konji, 8 stopenjskim avtomatom, sicer dizel, in dvema tonama teže, je skoraj polž proti temu pugiju... je pa res, da bom jaz z lahkoto naredil 300k km, pugi pa komaj 150k ali pa še manj.... pa ta vatomat na pugiju je skoraj boljši, kot na mojem, čeprav bi naj bila iz iste hiše (ZF)
po drugi straniu je pugi mestni avto do 10k km na leto, moj pa za 50k ali več na leto....