Petrol brez uprave

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
14.697
418
83
v lokalni ostariji
Petrol je bil prvi. Skoraj v vsaki vasi. Sej a je hofer lidl v vsaki vasi? V malo vecjih mestih ze (v ljubljani skoraj na vsakem vogalu) v enih bolj zabacenih krajih pa niti ne. Tam je bil Mercator glavni.
Sploh pa ne vem kaj vas moti? Pac natankas placas in gres. Ne rabis vitrexa vzet ne rabis kruha elektrike... Ce pa ga kdo kupi pa kaj te briga...
 

Demz

Guru
15. avg 2010
11.445
2.026
113
To ni šala. Brezpapirno poslovanje je treba tudi logistično zaokrožiti. Imamo vsaj pol populacije, ki ni "niti računalniško toliko izobražena, kaj šele opremljena" za tak način poslovanja.

Če hoče nekdo vpeljati tak princip, bo moral svoje stranke tudi opremiti s primernim - vsaj softverjem ter znanjem, ker zadeva mora biti ljudem podana tako, da je življenjska.

Mrš, Petrol, pa še država za njim, če se mislijo iti take podvige :gorjaca: ! Jaz nisem do danes še dobil nobenega obvestila s točnimi navodili, kako mislijo : ONI, ter JAZ, knjižiti tele njihove transakcije.
 

bizi

Guru
21. nov 2007
15.442
1.421
113
Kočevska
Saj niso nikjer napisali, da ne bodo več pošiljali papirja. Jasno je, da so papirnati računi dražji od elektronskih in da bodo to vsi, če že niso, začeli zaračunavati. Tudi položnico ti na bančnem okencu zacolajo 2€, moj trajnik je pa brezplačen. Je.bat ga, prilagodi se ali pa crkni je rekel že Darwin. :)
 

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
11.609
969
113
Marlbor
Čakam, da se še sladoledarji spomnijo te finte. Če hočeš, da ti sprinta račun, bo zaračunal +0,70eur.
 

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
Vidim, da je nekdo malo opravil svoje delo: https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/petrol-na-prepihu-interesov/505840

No rabno teli kameradi, Lipol, Šifkovič, Mihelčič, teli kadrujejo samo politično in so totalno nekompetentni.

Petrolova "notranja policija" zbira informacije o poslovanju SD-jevega člana Andraža Lipolta, ki v družbi lastnoročno vodi naložbe, področje torej, kjer je najlažje pristaviti osebni lonček. Lipolt, Matjaž Šifkovič, Alen Mihelčič, Zoran Gračner in Robert Ravnikar naj bi (podobno priča anonimka) tvorili krog ljudi, ki se je povezal s politično vodenimi prijatelji (zdaj začasnim predsednikom nadzornega sveta Sašem Bergerjem, nadzornikom Metodom Podkrižnikom) in drugimi predstavniki v SD-ju, stranki, ki je nekoč podprla Berločnika in mu pred mesecem obrnila hrbet. Lipolt je bil sicer predviden za dodatnega člana uprave.
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
5.269
1.094
113
Ljubljana
hmpg.net
Nova uprava je imenovana:
Matija Bitenc in Jože Bajuk
Pri tem kaznivem dejanju je kot strokovna služba aktivno sodelovala družba Deloitte Svetovanje d.o.o. po treh predstavnikih g. Luka Vesnaver, Matija Bitenc in Sašo Bunc. Ker je opustila dolžna strokovna ravnanja zato, da je po oddaji naročila pri prikazovanju parametrov investicijskega vlaganja opustila knjigovodske standarde in s prikrivanjem elementov investicije je dokazano sodelovala pri prikrivanju resničnih podatkov ter pomagala kriminalni združba tako, da je bila prikrita prava vrednost projekta vnaprej ter s tem povzročila 1,5 do 2,0 milijarde škode državi Sloveniji.