PayPal in Telekom - ni 2SA ne dela

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.559
3.283
113
PayPall je imel/še ima težave s pošiljanjem pushup kod na VSE slovenske številke. Meni ni delalo skoraj en mesec. Po treh precej dolgih telefonskih razgovorih s PayPall pomočjo in ene trem s Telemachom se je uredilo. Na TM so mi zagotovili, da so VSI slo operaterji podali pritožbo na PP.

Meni je na koncu začelo delat po tem, ko je teta iz PP pomoči "izključila" 2Fa, in sem več kot 72 ur pustil račun pri miru. Plačila so medtem normalno delovala, pa 2Fa se tudi ni izklopila.

blueman

Zelenc'
31. mar 2025
3
0
1
Konec dneva, po menjavi operaterja, je kot kaže še vedno najboljša rešitev uporaba authenticator-ja. Programa, ki ga dobiš v Google App, v PayPal-u pa potem to nastaviš kot nadomestilo za SMS sporočila. Moraš pa prej seveda priti v svoj PayPal račun, za kar moraš poklicat na PayPal (glej zgoraj za telefonske številke).

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.559
3.283
113
Konec dneva, po menjavi operaterja, je kot kaže še vedno najboljša rešitev uporaba authenticator-ja. Programa, ki ga dobiš v Google App, v PayPal-u pa potem to nastaviš kot nadomestilo za SMS sporočila. Moraš pa prej seveda priti v svoj PayPal račun, za kar moraš poklicat na PayPal (glej zgoraj za telefonske številke).
Nič ne pomaga klic na PP