Še moja sveža izkušnja s Pandaparken:
Najprej cena: 12 dni = 124€
Uporabniška izkušnja:
pozitivna: Rezerviral online. Prišel k njim, če si prvič ti pomagajo pri vpisu v njihov sistem, oddaš ključ od avta, spiješ kofe, te naložijo v njihov minibus in te odpeljejo na letališče. Tu si moraš zapomnit vhod v terminal kjer so te odložili, ker te bojo na istem mestu tudi pobrali. Preden te po vrnitvi poberejo, bi moral v nekem SMSu kliknit na potrditev, da se dejansko vračaš, ki pa ni deloval, tako da sva z voznikom to reševala drugače. Vseeno uspelo.
negativna: dashcam mi je pokazal, da so v teh 12. dneh avto 5x prestavljali po njihovem parkingu. Parking je asfaltiran samo na tistem delu, kjer oddaš in nato sprejmeš avto. Ostali del je lepo makadam, s takimi luštnimi luknjami po katerih gre seveda hitro in kamera zazna srečanje z luknjo kot "izreden dogodek". Celo tako so pridni, da avtomobile prestavljajo ob štirih ponoči. Škoda, da me je kamerca začela pred tem nekaj zezat in videoposnetki niso kompletni ampak jih po cca. minuti "odreže". Zanimivo bi bilo videt, kaj se je še dogajalo v kabini, oziroma če so šli še kam drugam
Pod črto: naslednjič bom probal parkirat kje drugje, da bom lahko primerjal obe parkirišči in ta zapis me bo takrat spomnil na to.