OTP banka

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.638
8.039
113
OK, kaj pa ce je zelja samo dolg poplacat? Tole tvoje nima vec smisla, ker so debetne vse visa ali MC, bi imelo prej z Maestrom smisel, ker ne bi mogel v spletnih stacunah kupovati. A je se kaki scenarij, ki mi je usel, zakaj bi hotel popacati dolg, da sprostis limit na kreditni kartici?

19. jul 2007
3.042
1.789
113
OK, kaj pa ce je zelja samo dolg poplacat? Tole tvoje nima vec smisla, ker so debetne vse visa ali MC, bi imelo prej z Maestrom smisel, ker ne bi mogel v spletnih stacunah kupovati. A je se kaki scenarij, ki mi je usel, zakaj bi hotel popacati dolg, da sprostis limit na kreditni kartici?
Ce si zacetek meseca kupil letalske karte, rezerviral prenocitev na Bookingu, konec meseca zelis rentat avto, pa se zavedas da ti bodo naredili kar konretno rezervacijo sredstvev, pa za vsak slucaj zelis imeti se nekaj lufta za kaksen nepredviden strosek (in ves, da bodo zahtevali kreditno, debetna ne bo v redu).

No, v tem primeru dva dni pred samim potovanjem poplacas celotno porabo do takrat.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.970
3.008
113
še v SLO - ampak komaj
Bil na “morju”, prej še “Amazon šoping” - “pokuril limit” na kreditni - do konca meseca (beri: sprostitev limita) še 15 dni. Zdaj pa nujno moraš nekaj kupiti in plačila gre izključno s kreditno - ki pa je ne moreš uporabiti, ker si “čez limit” - samo tako lahko prideš do tega - ali pač?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.638
8.039
113
Kdo izmed omenjenih razen renta-a-carja (pa se to ne vem, ce je se problem) ne vzame debetne.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.638
8.039
113
Ta jajca samo revolut zavrača, z ostalimi lahko plačaš. Vem, ker mojemu malemu Revolut zavrnejo, potem jaz plačam s kako drugo in razen dinersa nimam nobene kreditne. Dinersa nisem pa že leta uporabila.