ja, utp gre do vseh uporabnikov .......
Je UTP kabl za vse 'porabnike' tudi TV?
Glede na tvoja vprašanja, svetujem, da ti vse skupaj poveže nekdo, ki ima s tem izkušnje.Kater od delilnikov, swich, root, ...??? rabi elektriko?
Torej od škatlce, ki optiko spremeni v 'za pohiši', kater delilnik kabla - 10m kabla - omembe vredno oslabi signal?
Katera veja - 2x TV ali 2x PC - je požrešnejša, občutlivejša na signalu - začetek 100/10?
p.s. nadaljevanje sledi![]()
Kdo pa je tvoj internetni ponudnik?Nočem! Rad bi sam, z Vašo pomočjo.
En optični kabel za dve stanovanji po mojem mnenju vsekakor zadostuje glede na trenutne razmere.Imam vprašanje glede optike.
Živim v dvostanovanjski hiši. Danes so do nas potegnili optični kabel. Ker bo vsako stanovanje imelo svoj priključek, sem mislil, da bodo do hiše povlekli 2 kabla ampak so samo enega. Monter je namreč rekel, da je en optični kabel dovolj za 2 priključka. Češ, da je bilo včasih drugače, danes pa je tako in da dajo razdelivec. Torej, ali bo tako ok, ali samo varčujejo na naš račun in bo storitev slabša?
Hvala za mnenja![]()
Imam vprašanje glede optike.
Živim v dvostanovanjski hiši. Danes so do nas potegnili optični kabel. Ker bo vsako stanovanje imelo svoj priključek, sem mislil, da bodo do hiše povlekli 2 kabla ampak so samo enega. Monter je namreč rekel, da je en optični kabel dovolj za 2 priključka. Češ, da je bilo včasih drugače, danes pa je tako in da dajo razdelivec. Torej, ali bo tako ok, ali samo varčujejo na naš račun in bo storitev slabša?
Hvala za mnenja![]()