Zato, ker Sony gre v sodelovanje s TCL-om.Ja in? V čem se to razlikuje od mojega mnenja/vprašanja. Par let nazaj je bil TCL isto kot Timex ure - zakaj sedaj tako navdušenje nad njim na tem forumu?
Po drugi strani pa pluvanje po Hisense.
Zato, ker Sony gre v sodelovanje s TCL-om.Ja in? V čem se to razlikuje od mojega mnenja/vprašanja. Par let nazaj je bil TCL isto kot Timex ure - zakaj sedaj tako navdušenje nad njim na tem forumu?
Po drugi strani pa pluvanje po Hisense.
Pa, normalno, da je TCL največji proizvajalec LCD panelov, ker sta mu kompletno proizvodnjo panelov odprodala LG in Samsung, ki LCD tehnologijo opuščatapanele celo oni delajo za renomiranie, OS pa od googla..no brainer, tudi če je sestavljen v mongoliji v jami. Zato.
"TCL je eden največjih proizvajalcev zaslonskih panelov na svetu prek svoje hčerinske družbe TCL CSOT (China Star Optoelectronics Technology). Podjetje proizvaja panele ne le za lastne televizorje, temveč tudi za druge večje blagovne znamke, kot so Samsung, Sony in Hisense."
Torej by by sony... Telefonija, propadli. Audio, propadli. Računalništvo, propadli. TV, kot kaže kmalu. Play station, še tule sem v dvomih.AI Overview
TCL in Sony sta januarja 2026 napovedala strateško partnerstvo in ustanovitev skupnega podjetja (joint venture) za proizvodnjo televizorjev in avdio opreme, kjer bo TCL imel 51-odstotni, Sony pa 49-odstotni lastniški delež
. Sodelovanje, ki bo predvidoma operativno aprila 2027, združuje Sonyjevo vrhunsko procesiranje slik/zvoka z obsežnimi proizvodnimi zmogljivostmi TCL.
Ključne podrobnosti o sodelovanju:
To partnerstvo predstavlja velik premik v globalni industriji televizorjev, saj Sony prehaja iz vloge neposrednega proizvajalca v vlogo ponudnika tehnologije in blagovne znamke.
- Blagovna znamka: Sony bo še naprej uporabljal svoje ime in blagovno znamko Bravia.
- Proizvodnja: TCL prevzema proizvodnjo, logistiko, oskrbovalno verigo in s tem povezane stroške ter tveganja.
- Tehnologija: Sony bo zagotavljal svojo barvno znanost, procesiranje slik in zvoka, medtem ko bo TCL vključil svoje napredne zaslonske tehnologije.
- Cilj: Cilj partnerstva je zmanjšati proizvodne stroške in izboljšati cenovno dostopnost Sonyjevih televizorjev ob ohranjanju kakovosti.
- Časovnica: Sporazum o nameri je bil podpisan januarja 2026, končni zavezujoči dogovori so pričakovani do konca marca 2026, nova operativna struktura pa začne veljati aprila 2027.
ソニー株式会社 +9
niso propadli, samo pogledali so rvc pa so rekli ... ehhh.Torej by by sony... Telefonija, propadli. Audio, propadli. Računalništvo, propadli. TV, kot kaže kmalu. Play station, še tule sem v dvomih.
Sicer pa kitajci nas bodo pojedli, dobesedno, vstopijo na trg z dumpingom, potem sicer dosežejo neko kvaliteto, ampam konkurenca je do takrat na kolenih. Na koncu, pa niti tako grozno poceni niso več.
2 strani pametovanja in niti enega linka kaj in kje naj vzamem..
Kot ti je že delavec44 svetoval, dodaj še 200-300 €, in boš dobil občutno boljši TV.2 strani pametovanja in niti enega linka kaj in kje naj vzamem..